Închide meniul

„Vreau să-l urmez pe Popovici!” Sabrina Maneca Voinea, prima reacţie după finala pe echipe de la Jocurile Olimpice

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2024, 22:03

Reclamă
„Vreau să-l urmez pe Popovici! Sabrina Maneca Voinea, prima reacţie după finala pe echipe de la Jocurile Olimpice

Sabrina Maneca Voinea, prima reacţie după finala pe echipe de la Jocurile Olimpice

Sabrina Maneca Voinea, la Jocurile Olimpice de la Paris/ Getty Images

Sabrina Maneca Voinea a oferit prima reacţie, după finala pe echipe de la gimnastică, de la Jocurile Olimpice. Gimnasta de 17 ani s-a declarat mulţumită de rezultatul obţinut de România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a clasat pe locul şapte în finala pe echipe, de la gimnastică artistică. Româncele au concurat sub privirile Nadiei Comăneci, care a urmărit finala alături de Serena Williams.

Sabrina Maneca Voinea, prima reacţie după finala pe echipe de la Jocurile Olimpice

Sabrina Maneca Voinea a transmis că se gândeşte acum la finalele individuale pe care le va disputa, la bârnă şi sol, sperând să aducă României o medalie olimpică.

Aceasta a transmis un mesaj superb, şi după ce a fost întrebată de David Popovici. Gimnasta de 17 ani a declarat că speră să-i urmeze exemplul înotătorului, care a devenit campion olimpic la 200 m liber.

„A fost un concurs foarte bun, îi mulţumim Nadiei că ne-a fost alături şi că este mândră de noi. Sperăm în finale să fie mai bine, pentru că putem. Doamne ajută de aici înainte, pentru că am tras de noi, am arătat că putem, am avansat cu un loc înainte, le-am demonstrat tuturor că suntem bune. Sunt mândră de mine, de echipa mea, de mama, de antrenori, de toată lumea. Pentru mine începe acum finala de la bârnă şi sol.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Despre David Popovici) Îmi doresc să-i urmez calea, să iau şi eu medalii, voi trage foarte mult de mine pentru visul meu”, a declarat Sabrina Maneca Voinea.

SUA a câştigat medalia de aur pe echipe, la gimnastică feminină

SUA a cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, marţi seara, în timp ce România s-a clasat pe locul 7.

România, care nu mai participase cu echipa feminină la JO din 2012, când obţinea bronzul, a reuşit să urce un loc faţă de calificări, pe care le-a terminat pe poziţia a opta.
Americancele, conduse de vedeta Simone Biles (27 ani), s-au impus detaşat, cu aproape şase puncte faţă de Italia, care a obţinut prima sa medalie olimpică la echipe din 1928.

Reclamă

Echipa SUA (Simone Biles, Jade Carey, Jordan Chiles, Sunisa Lee, Hezly Rivera) a totalizat 171,296 puncte, fiind urmată de Italia (Angela Andreoli, Alice D’amato, Manila Esposito, Elisa Iorio, Giorgia Villa), 165,494 puncte, podiumul fiind completat de Brazilia (Rebeca Andrade, Jade Barbosa, Lorrane Oliveira, Flavia Saraiva, Julia Soares), 164,497 puncte.

Sabrina Maneca Voinea, calificată în finalele de la bârnă şi sol, a avut o evoluţie foarte bună pentru România, cu 13,633 la sărituri, 13,800 la bârnă şi 13,900 la sol. Ana Bărbosu, calificată în finalele de la individual compus şi sol, a avut şi ea evoluţii apreciate la sărituri (13,933) şi sol (13,566), dar şi ratări, la paralele (12,433) şi bârnă (12,700).

Lilia Cosman a primit note bune la sărituri (13,433) şi paralele (13,133), în timp ce Amalia Ghigoarţă a fost notată cu 13,333 la paralele, 12,500 la bârnă şi 13,133 la sol.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

Apelul lui David Popovici după ce a cucerit medaliile de aur şi bronz la Jocurile Olimpice! Mesaj pentru canotorii medaliaţi

19:17

Universitatea Craiova – Maribor LIVE SCORE (20:00). Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

19:15

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

19:15

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

19:04

„Ai avut sau nu COVID?” Răspunsul lui David Popovici, după ce a cucerit aurul şi bronzul la Paris: „S-a răspândit la toată lumea”

18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și