Închide meniul

„Ne vedem în Los Angeles!” Nadia Comăneci, mesaj de senzație pentru David Popovici, înaintea finalei olimpice de la 100m liber

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2024, 22:33

Reclamă
„Ne vedem în Los Angeles! Nadia Comăneci, mesaj de senzație pentru David Popovici, înaintea finalei olimpice de la 100m liber

Nadia Comăneci, mesaj de senzație pentru David Popovici

Nadia Comăneci, alături de Serena Williams / Profimediaimages

Nadia Comăneci a avut un mesaj de senzație pentru David Popovici, imediat după ce înotătorul de 19 ani a obținut calificarea și în finala de la 100 de metri liber, de la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

„Zeița de la Montreal” a fost prezentă la finala pe echipe de la gimnastică, în care naționala României s-a clasat pe locul 7. Deținătoarea a cinci medalii olimpice de aur a ținut să îl felicite de Popovici pentru performanța obținută luni. „Regele Natației” a câștigat aurul la 200 de metri liber și a „spart gheața” pentru Team Romania.

Nadia Comăneci, mesaj de senzație pentru David Popovici

A scris istorie„, a spus Nadia despre David Popovici. Prima gimnastă de 10 a dezvăluit că îl va încuraja din tribună în finala de la 100 m liber și că, apoi, îl așteaptă pe înotătorul român în casa de vacanță pe care o are la Los Angeles.

M-am bucurat enorm pentru Popovici, sper să îl văd mâine. A fost prima medalie, istorică! Îi transmit felicitări și ne vedem în Los Angeles și mâine seară!„, a declarat Nadia Comăneci.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris cu al cincilea timp.

Popovici a ocupat locul doi în seria a doua, cu timpul de 47 de secunde şi 66 de sutimi. Seria a fost câştigată de chinezul Zhanle Pan (47.21), care va intra cu primul timp în finală.

Al doilea timp i-a aparţinut australianului Kyle Chalmers (47.58), al treilea ungurului Nandor Nemeth (47.61), iar al patrulea francezului Maxime Grousset (47.63).

Reclamă

Britanicul Matt Richards, care la 200 metri a pierdut la două sutimi aurul în faţa lui Popovici, nu a reuşit calificarea în finala probei. Finala este programată, miercuri, de la ora 23.39.

Verdictul specialiştilor, după ce David Popovici s-a calificat în finala de la 100 m liber

Specialiştii îl consideră pe Pan Zhanle favorit să devină campion olimpic. Aceştia au subliniat şi faptul că înotătorul chinez, de 19 ani, a luat startul în semifinale de pe culoarul al optulea.

În prima lui finală olimpică, Pan Zhanle a condus ştafeta Chinei de 400 m liber către un dramatic record olimpic, trecând peste timpul lui Caeleb Dressel, din umră cu trei ani, şi şi-a pus echipa în avantaj, însă China nu a obţinut o medalie în cele din urmă. Dar norocul lui Pan s-a întors rapid, deoarece nu a avansat din seriile de 200 m liber şi apoi abia s-a strecurat în semifinale la 100 m liber.

După runda semifinală, putem să-l punem pe Pan din nou în pole-position pentru aur, deoarece a obţinut cel mai bun timp. Înotând în cea de-a doua semifinală, de pe culoarul opt, Pan l-a depăşit pe americanul Jack Alexy şi l-a oprit pe românul David Popovici, pentru a ajunge primul la margine, cu timpul de 47.21″, au notat cei de la swimmingworldmagazine.com.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

LIVE SCORENeman Gordno – CFR Cluj 0-4. Bîrligea a reușit „dubla”! A marcat și Korenica. Dan Petrescu, ca și calificat în turul 3 preliminar

22:20

Simone Biles a depăşit-o pe Nadia Comăneci, după finala la individual compus de la JO 2024! Prestaţie uluitoare la Paris

22:11

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

22:05

VIDEODenis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor! Reuşită de senzaţie a atacantului naţionalei în Europa League

21:57

Universitatea Craiova – Maribor 3-2 (3-4 la general). Oltenii, eliminați la limită din preliminariile Conference League

21:48

România – Croaţia, scor 8-11, în al treilea meci din grupa A

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și