Închide meniul

Andy Murray s-a calificat în sferturile probei de dublu, la Jocurile Olimpice 2024

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2024, 7:16

Reclamă
Andy Murray s-a calificat în sferturile probei de dublu, la Jocurile Olimpice 2024

Andy Murray s-a calificat în sferturile probei de dublu, la Jocurile Olimpice 2024

Andy Murray s-a calificat în sferturile probei de dublu, la Jocurile Olimpice 2024 - Getty Images

Andy Murray s-a calificat în sferturile probei de dublu, la Jocurile Olimpice 2024. Perechea britanică Andy Murray/Dan Evans s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu masculin de la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Murray şi Evans au trecut în turul doi, scor 6-3, 6-7 (8-10), 11-9, de belgienii Sander Gille şi Joran Vliegen.

Andy Murray s-a calificat în sferturile probei de dublu, la Jocurile Olimpice 2024

În sferturi, Murray şi Evans vor întâlni perechea învingătoare dintre meciul dintre Taylor Fritz/Tommy Paul (SUA) – Robin Haase/Jean-Julien Rojer (Ţările de Jos).

În vârstă de 37 de ani, Andy Murray a anunţat că se va retrage din activitate după Jocurile Olimpice. El a fost extrem de emoţionat după meci.

Andy Murray a renunţat la simplu, la Jocurile Olimpice

Andy Murray s-a retras din competiţia de simplu de la Jocurile Olimpice şi va juca doar la dublu la Paris. Va fi ultimul turneu al carierei sale.

Reclamă
Reclamă 4

Triplul campion de Grand Slam a confirmat că se va retrage la finalul JO, ceea ce înseamnă că ultimul meci de simplu din cariera sa a fost împotriva lui Jordan Thompson, în turul al doilea la Queen’s în iunie. Atunci a fost forţat să se retragă din cauza unei accidentări la spate.

Această accidentare l-a determinat, de asemenea, să se retragă de la simplu la Wimbledon. El a jucat un ultim meci de dublu la locul unde a câştigat două dintre cele trei titluri majore.

„Am luat decizia de a mă retrage de la simplu pentru a mă concentra pe dublul cu Dan”, se arată într-un comunicat al lui Murray. „Antrenamentele noastre au fost grozave şi jucăm bine împreună. Abia aştept să încep şi să reprezint GB încă o dată”, a mai transmis Murray.

Reclamă

Murray este de două ori medaliat cu aur la simplu, triumfând în 2012 şi 2016 şi devenind primul jucător de tenis masculin care câştigă două medalii olimpice de aur. De asemenea, el a câştigat argintul la dublu mixt cu Laura Robson în 2012.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

Apelul lui David Popovici după ce a cucerit medaliile de aur şi bronz la Jocurile Olimpice! Mesaj pentru canotorii medaliaţi

19:17

Universitatea Craiova – Maribor LIVE SCORE (20:00). Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

19:15

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

19:15

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

19:04

„Ai avut sau nu COVID?” Răspunsul lui David Popovici, după ce a cucerit aurul şi bronzul la Paris: „S-a răspândit la toată lumea”

18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și