Închide meniul

Andy Murray a renunţat la simplu şi va juca doar la dublu la Jocurile Olimpice! Este ultimul turneu din cariera sa

Publicat: 25 iulie 2024, 14:03

Reclamă
Andy Murray a renunţat la simplu şi va juca doar la dublu la Jocurile Olimpice! Este ultimul turneu din cariera sa

Andy Murray a renunţat la simplu şi va juca doar la dublu la Jocurile Olimpice!

Andy Murray la Miami Open / Profimedia Images

Andy Murray s-a retras din competiţia de simplu de la Jocurile Olimpice şi va juca doar la dublu la Paris. Va fi ultimul turneu al carierei sale, relatează bbc.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Triplul campion de Grand Slam a confirmat că se va retrage la finalul JO, ceea ce înseamnă că ultimul meci de simplu din cariera sa a fost împotriva lui Jordan Thompson, în turul al doilea la Queen’s în iunie. Atunci a fost forţat să se retragă din cauza unei accidentări la spate.

Andy Murray a renunţat la simplu şi va juca doar la dublu la Jocurile Olimpice!

Această accidentare l-a determinat, de asemenea, să se retragă de la simplu la Wimbledon. El a jucat un ultim meci de dublu la locul unde a câştigat două dintre cele trei titluri majore, relatează news.ro.

Murray va juca alături de Dan Evans la Paris. Cei doi au fost repartizaţi în primul tur împotriva japonezilor Taro Daniel şi Kei Nishikori.

Am luat decizia de a mă retrage de la simplu pentru a mă concentra pe dublul cu Dan”, se arată într-un comunicat al lui Murray. „Antrenamentele noastre au fost grozave şi jucăm bine împreună. Abia aştept să încep şi să reprezint GB încă o dată”, a mai transmis Murray.

Reclamă
Reclamă 4

Roland Garros, locul de desfăşurare al French Open, găzduieşte turneul olimpic de tenis în perioada 27 iulie – 4 august.

Murray este de două ori medaliat cu aur la simplu, triumfând în 2012 şi 2016 şi devenind primul jucător de tenis masculin care câştigă două medalii olimpice de aur. De asemenea, el a câştigat argintul la dublu mixt cu Laura Robson în 2012.

Andy Murray a câştigat US Open 2012 şi două titluri memorabile la Wimbledon în 2013 şi 2016. Cariera sa de simplu s-a încheiat cu 46 de titluri ATP, inclusiv 14 Masters 1.000.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:03

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte”. Ce variantă a scos din calcul

8:59

Presiune pe David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024

8:47

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi. „Cum să cazi cu Virtus? Sumele trag la Palat”

8:27

Jaqueline Cristian a scăpat de Elena Rybakina la Jocurile Olimpice 2024! Pe cine va întâlni românca în primul tur de la Paris

8:11

„E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB

0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și