Închide meniul
Foto

Ce au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 12:29

Reclamă
Ce au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur

Ungurii au aflat ce cadou uriaş i-a făcut Ion Ţiriac lui David Popovici şi au reacţionat imediat

Ungurii au aflat ce cadou uriaş i-a făcut Ion Ţiriac lui David Popovici şi au reacţionat imediat

Ion Țiriac i-a „dat peste cap” pe maghiari după ce i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici! Magnatul român a impresionat o lume întreagă prin gestul său, iar presa din Ungaria nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre decizia acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Ion Țiriac le-a promis sportivilor români că le va oferi o limuzină electrică, în valoare de 50.000 de euro, pentru fiecare medalie de aur câștigată la Jocurile Olimpice de la Paris. Primul sportiv român care va beneficia de cadoul lui Ion Țiriac este David Popovici, care a câștigat medalia de aur la natație, în proba de 200m liber.

VEZI IMAGINI CU CADOUL PROMIS DE ION ȚIRIAC ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Ce au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici

Presa din Ungaria a catalogat gestul miliardarului român drept unul senzațional și a transmis faptul că anunțul făcut de familia Țiriac a „zguduit lumea sportului românesc”.

De asemenea, maghiarii au vorbit și despre impresionanta colecție de automobile deținută de Ion Țiriac.

Reclamă
Reclamă 4

„Un afacerist român a pus o ofertă pe masă, a anunțat că va oferi câte o mașină nouă fiecărui sportiv român care va cuceri o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris.

Colecția Tiriac, un muzeu auto și un atelier de restaurare a mașinilor clasice, reflectă pasiunea afaceristului pentru automobile. Această pasiune l-a determinat să ofere fiecărui sportiv român medaliat cu aur un model Hyundai Ioniq 5.

Potrivit familiei Tiriac, acest gest este o expresie a mândriei și a recunoștinței față de sportivii români. Campionii olimpici vor primi modele unice, dotate cu cele mai bune echipamente”, a notat publicația maghiară Vezess.

Reclamă

Câți bani câștigă sportivii din Ungaria pentru o medalie la JO. Maghiarii „au spart banca” pentru a răsplăti performanțele

Iată câți bani câștigă sportivii din Ungaria pentru o medalie la JO. Guvernul maghiar răsplătește performanța cu o sumă importantă, având în vedere munca depusă de fiecare sportiv.

Potrivit informațiilor oferite de presa maghiară, fiecare sportiv din Ungaria, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, va încasa suma de aproximativ 140.000 de euro.

De asemenea, Guvernul din Ungaria premiază și medaliile de argint și bronz. Pentru un argint olimpic, maghiarii pun pe masă suma de aproximativ 100.000 de euro, în timp ce o medalie de bronz este răsplătită cu suma de aproximativ 80.000 de euro, potrivit igenyesferfi.hu.

De notat este faptul că și Comitelul Olimpic și Sportiv Român ofertă aceleași sume pentru medaliile de aur și argint. În schimb, medalia de bronz este răsplătită „doar” cu suma de 60.000 de euro, în România.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac 6 Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! Românca speră să îşi ia revanşa în concursul la echipe
Citește și