Închide meniul

„Obiectivul e unul singur!” Rivalul din Ungaria al lui David Popovici, avertisment înainte de finala de la 100 m liber

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2024, 9:19

Reclamă
Obiectivul e unul singur!” Rivalul din Ungaria al lui David Popovici, avertisment înainte de finala de la 100 m liber

Rivalul din Ungaria al lui David Popovici, avertisment înainte de finala de la 100 m liber

David Popovici și Nandor Nemeth/ Profimedia

Rivalul din Ungaria al lui David Popovici a lansat un avertisment pentru sportivul român, înainte de finala de la 100 m liber, de la Jocurile Olimpice. Nandor Németh țintește medalia de aur la proba „regină” a natației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Rivalul din Ungaria al lui David Popovici, avertisment înainte de finala de la 100 m liber

Nandor Németh s-a calificat în finala de la 100 m liber cu al treilea timp, 47.61 secunde, în timp ce David Popovici a obținut al cincilea timp, cu cinci sutimi în urma maghiarului.

Nandor Németh a transmis un mesaj clar și a declarat că obiectivul său este să devină campion olimpic la proba de 100 m liber. Acesta este convins că finala va fi una extrem de strânsă.

M-am simțit excelent în timpul cursei. Știam că Maxime Grouset concurează și că va beneficia de susținerea suporterilor francezi, iar acest lucru va reprezenta un avantaj pentru el. Planul a fost să rămân aproape de el și să îl depășesc pe final, ceea ce am și reușit.

Reclamă
Reclamă 4

Șansele mele în finală? Nu pot oferi un pronostic, oricine poate câștiga. Poate câștiga inclusiv cel care începe de pe culoarul 8, mă aștept la o cursă foarte strânsă. Nu am văzut niciun timp senzațional reușit de cineva.

Pe adversarul din China, Pan Zhanle, l-aș trata diferit față de ceilalți pentru că prestațiile sale de la Jocurile Olimpice de până acum au fost foarte oscilante. Cine știe ce va reuși mâine?! Sunt foarte nerăbdător pentru finală. Orice este posibil.

La finala de la Tokyo mi-am pierdut concentrarea, însă acum nu va mai fi cazul. Acum lupt, iar obiectivul este unul singur: medalia de aur!”, a declarat Nandor Németh, conform nemzetisport.hu.

Reclamă

Reacția presei din Ungaria, după ce maghiarul Nandor Nemeth l-a depășit pe David Popovici

A apărut reacția presei din Ungaria, după ce Nandor Nemeth l-a depășit pe David Popovici în semifinalele probei de 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice 2024.

Jurnaliștii maghiari au lăudat performanța obținută de Nandor Nemeth (24 de ani), care s-a calificat în finală cu al treilea cel mai bun timp (47.61).

„În semifinalele de la 100 de metri liber, Nemeth a terminat pe locul doi cu un timp senzațional de 47.61, în spatele campionului olimpic din 2016, australianul Kyle Chalmers.

Per total, Nemeth a ajuns în finala de miercuri seara cu al treilea cel mai bun timp. În fața altora, printre care și românul de super clasă, David Popovici”, au notat maghiarii de la nemzetisport.hu.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

18:03

Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024 (19:15). Simone Biles, marea favorită

17:52

Reacţia lui Nicolae Ciucă după discursul manifest al lui David Popovici: „Bucureştiul merită mai mult. Discutăm cu domnul primar”

17:32

David Popovici revine vineri în ţară! Ora la care va sosi pe aeroportul Otopeni medaliatul cu aur şi bronz la Jocurile Olimpice!

17:25

Universitatea Craiova – Maribor LIVE SCORE (20:00). Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și