Închide meniul

Florin Lehaci și Florin Arteni s-au calificat în finala probei de dublu rame, la canotaj! Performanță de senzație pentru echipaj

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 12:05

Reclamă
Florin Lehaci și Florin Arteni s-au calificat în finala probei de dublu rame, la canotaj! Performanță de senzație pentru echipaj

Florin Lehaci și Florin Arteni s-au calificat în finala probei de dublu rame, la canotaj!

Florin Lehaci și Florin Arteni / Profimedia

Florin Lehaci și Florin Arteni s-au calificat în finala probei de dublu rame, la canotaj! Cei doi români au concurat în semifinala a doua, pe care au câştigat-o cu timpul 6:29.86.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Florin Lehaci și Florin Arteni s-au calificat în finala probei de dublu rame, la canotaj!

Ei au obţinut cel mai bun timp din cele două semifinale ale probei, notează news.ro.

Florin Lehaci și Florin Arteni au controlat o mare parte a cursei și au obținut calificarea în marea finală fără emoții. Lupta pentru medalii a echipajului, din marea finală, este programată pe data de 2 august.

Performanțele României de la Jocurile Olimpice, lăudate de Nadia Comăneci! Mesaj despre echipa de gimnastică

Nadia Comăneci s-a declarat „cucerită” de gimnastele României care au terminat pe locul 7 finala pe echipe de la Jocurile Olimpice 2024. „Zeița de la Montreal” le-a felicitat pe Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca-Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă şi Andreea Preda.

Reclamă
Reclamă 4

„Așa de sigure și creative, chiar cu încredere. Mă bucur enorm, pentru că este un lucru foarte pozitiv pentru gimnastică, pentru generația de astăzi, pentru cele care urmează. În sfârșit, acum cred că nimeni nu mai are nimic de spus… și chiar dacă mai au ceva de spus, nu contează! (n.r. a început să zâmbească).

Intri în finală pe echipe, după 12 ani… și acum spunem locul 7?! Adică, ce facem, sărim de la 8 ani de neparticipare direct pe 2? Deci trebuie să ne bucurăm că fetele au concurat, s-au văzut, au avut dificultate, frumusețe, execuție. Au avut o dificultate mare la bârnă!„, a declarat Nadia Comăneci.

Fosta gimnastă de 10 a stat alături de Serena Williams, cea care a sărbătorit aurul olimpic câștigat de reprezentantele SUA.

Reclamă

„Da, da, am stat lângă Serena. Îi explicam, e prima dată când vine la un concurs de gimnastică și îi explicam cum 3 concurează. (Reporter: Ați fost profesoara ei?) Da, da. Da, i-a plăcut enorm și ei, și fetiței. Cred că fetița face gimnastică„, a mai spus Nadia.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:22

Ce au stabilit Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu după negocierile pe care le-au avut pentru ca „Il Luce” să preia naţionala!

17:09

Scandal uriaş în boxul feminin! S-a retras după 46 de secunde împotriva pugilistei acuzate că este bărbat: „M-a durut prea tare”

17:06

Neman Gordno – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Dan Petrescu luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League

17:04

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 august

16:46

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și