Închide meniul

Alex Creț, cu gândul la o medalie olimpică după victoria fabuloasă de la Judo, la categoria de 90kg: „De asta am venit aici!”

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 12:53

Reclamă
Alex Creț, cu gândul la o medalie olimpică după victoria fabuloasă de la Judo, la categoria de 90kg: „De asta am venit aici!

Alex Creț, cu gândul la o medalie olimpică după victoria fabuloasă de la Judo, la categoria de 90kg

Alex Creț / Profimedia

Alex Creț este cu gândul la o medalie olimpică după victoria fabuloasă de la Judo, la categoria de 90kg. Sportivul român a făcut spectacol la primul duel din Franța și a vorbit deschis despre obiectivele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Alex Creț, cu gândul la o medalie olimpică după victoria fabuloasă de la Judo, la categoria de 90kg

Alex Creț s-a calificat în optimile categoriei de 90kg, de Judo, după ce l-a învins pe maghiarul Krisztian Toth, în „golden score”.

După meci, acesta a transmis faptul că își dorește să câștige o medalie olimpică la Paris.

„A fost un meci greu, dar mai urmează altele mult mai grele până în finală. Îl cunosc pe adversar, mă cunoaște și el pe mine, dar am lucrat tactic și știam cum va decurge meciul. Ne-am bătut amândoi cap în cap, a fost un meci greu.

Reclamă
Reclamă 4

Încă nu știm ce se va întâmpla, dar sper să ajung cât mai departe și să plec acasă cu o medalie. De asta am venit aici, normal că mă gândesc la o medalie. Le dedic victoria tuturor care au fost alături de mine”, a spus Alex Creț

Pentru sportivul nostru urmează duelul cu Rafael Macedo, care s-a impus în fața fostului campion mondial Noel van’t End.

Performanțele României de la Jocurile Olimpice, lăudate de Nadia Comăneci! Mesaj despre echipa de gimnastică

Nadia Comăneci s-a declarat „cucerită” de gimnastele României care au terminat pe locul 7 finala pe echipe de la Jocurile Olimpice 2024. „Zeița de la Montreal” le-a felicitat pe Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca-Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă şi Andreea Preda.

Reclamă

„Așa de sigure și creative, chiar cu încredere. Mă bucur enorm, pentru că este un lucru foarte pozitiv pentru gimnastică, pentru generația de astăzi, pentru cele care urmează. În sfârșit, acum cred că nimeni nu mai are nimic de spus… și chiar dacă mai au ceva de spus, nu contează! (n.r. a început să zâmbească).

Intri în finală pe echipe, după 12 ani… și acum spunem locul 7?! Adică, ce facem, sărim de la 8 ani de neparticipare direct pe 2? Deci trebuie să ne bucurăm că fetele au concurat, s-au văzut, au avut dificultate, frumusețe, execuție. Au avut o dificultate mare la bârnă!„, a declarat Nadia Comăneci.

Fosta gimnastă de 10 a stat alături de Serena Williams, cea care a sărbătorit aurul olimpic câștigat de reprezentantele SUA.

Da, da, am stat lângă Serena. Îi explicam, e prima dată când vine la un concurs de gimnastică și îi explicam cum 3 concurează. (Reporter: Ați fost profesoara ei?) Da, da. Da, i-a plăcut enorm și ei, și fetiței. Cred că fetița face gimnastică„, a mai spus Nadia.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

Plecare importantă de la Red Bull! Anunţul făcut de austrieci: „Contribuţia lui va marca pentru totdeauna istoria echipei”

20:33

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

20:30

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric. Echipele de start

20:23

Tatăl lui David Popovici a prezis că fiul lui va deveni campion olimpic! Ce i-a putut transmite lui Adrian Rădulescu acum 8 ani!

20:17

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

20:17

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și