Închide meniul

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice. Anunţul momentului despre campionul român

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2024, 15:16

Reclamă
David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice. Anunţul momentului despre campionul român

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice

David Popovici, în timpul unei probe - Getty Images

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice. Preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa, a anunţat că uriaşul campion olimpic va rămâne la Dinamo, club de care este legat până după competiţia de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

David Popovici a ajuns la Dinamo, în 2021, chiar de la rivala CSA Steaua. Popa susţine că noul contract va avea anumite bonusuri legate de medaliile pe care le va câştiga în viitor. În septembrie, David va împlini 20 de ani.

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice

„Cu David ne comportăm special în fiecare zi. Încă nu avem pregătit ceva special pentru revenirea lui. Va urma să semnăm pentru un nou ciclu olimpic și probabil îi vom pregăti acolo o surpriză, cu ceva bonusuri, pe care le merită. Actualul contract expiră după Jocurile Olimpice. Nu ne temem că nu vom semna, nu există așa ceva.

Vedeți, foarte mulți contestau faptul că David și alți sportivi au contract cu cluburile departamentale. Aș vrea să vin într-o emisiune cu tatăl lui David și să explicăm tuturor dacă parteneriatul cu Dinamo l-a ajutat pe David.

Oamenii nu înțeleg că performanța înseamnă bani. Nu poți să performezi dacă nu ai bani și dacă nu ai cele mai bune condiții. E un cumul de factori. Noi suntem mulțumiți că l-am sprijinit”, a spus Ionuţ Popa, citat de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici este dublu campion european, în 2022 şi 2024, la 100 şi 200 m liber. De asemenea, el este campion mondial, în 2022 şi campion olimpic la 200 m liber, la Paris. El va participa miercuri, de la ora 23:39, în finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 2024. 

Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și