Închide meniul

Oleksandr Usyk, gest uriaş pentru boxerii ucraineni care vor câştiga medalii la Jocurile Olimpice

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2024, 20:32

Reclamă
Oleksandr Usyk, gest uriaş pentru boxerii ucraineni care vor câştiga medalii la Jocurile Olimpice

Oleksandr Usyk, gest uriaş pentru boxerii ucraineni care vor câştiga medalii la Jocurile Olimpice

Profimedia

Oleksandr Usyk, gest uriaş pentru boxerii ucraineni care vor câştiga medalii la Jocurile Olimpice. Astfel, Usyk promite recompense financiare boxerilor ucraineni care vor scrie istorie pentru Ucraina la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oleksandr Usyk, campion olimpic la Londra şi campion WBC la categoria grea în 2024, a promis că va da bani din propriul buzunar boxerilor ucraineni medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Paris, relatează L’Equipe.

Oleksandr Usyk, gest uriaş pentru boxerii ucraineni care vor câştiga medalii la Jocurile Olimpice

Astfel, Oleksandr Khyzhniak (medaliat cu argint la Tokyo), Aider Abduraimov şi Dmytro Lovchynsky, cei trei pugilişti ucraineni care concurează la Paris, vor primi 80.000 de dolari de la Oleksandr Usyk în cazul unui titlu olimpic, 70.000 de dolari pentru locul doi şi 50.000 de dolari pentru o medalie de bronz, scrie news.ro.

Usyk a fost prezent la Arena Paris Nord când Lovchynskyi a fost făcut knock-out luni de australianul Teremoana Junior. „A încercat să dea sfaturi fiecărui boxer pentru meciurile lor. A încercat să îi inspire”, a declarat antrenorul ucrainean Dmitri Sosnovsky pentru Reuters.

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury va avea loc în decembrie, la Riad! Anunțul organizatorilor

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury va avea loc în decembrie, la Riad!. Pugilistul ucrainean îl va înfrunta din nou pe britanic la 21 decembrie, la Riad, după ce l-a învins pe acesta prin decizia arbitrilor-judecători în luna mai, au anunţat organizatorii meciului.

La 19 mai, Usyk a devenit primul campion incontestabil la categoria grea de la Lennox Lewis, în 1999, la Las Vegas, în urma victoriei împotriva lui Evander Holyfield. Cu toate acestea, la acea vreme existau doar trei centuri, în timp ce Usyk deţine acum patru (WBA, WBO, IBF şi WBC, cea din urmă fiind cea pe care a câştigat-o împotriva lui Fury).

Reclamă
Reclamă 4

„Meciul revanşă dintre campionul incontestabil Oleksandr Usyk şi campionul Tyson Fury este programat pentru 21 decembrie 2024, în timpul festivalului Riyadh Season”, a anunţat Turki Alalshikh, preşedintele Autorităţii Generale de Divertisment pe X, notează news.ro.

„Este un mare moment, o zi minunată”, a declarat ucraineanul de 37 de ani după victoria sa, spunând că este „pregătit pentru o revanşă” şi primind felicitări din partea preşedintelui Volodimir Zelenski.

Campion de necontestat al categoriei superioare, Usyk s-a alăturat altor legende ale boxului care au reuşit deja o astfel de performanţă, printre care Mohamed Ali, Joe Louis şi Mike Tyson.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

Apelul lui David Popovici după ce a cucerit medaliile de aur şi bronz la Jocurile Olimpice! Mesaj pentru canotorii medaliaţi

19:17

Universitatea Craiova – Maribor LIVE SCORE (20:00). Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

19:15

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

19:15

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

19:04

„Ai avut sau nu COVID?” Răspunsul lui David Popovici, după ce a cucerit aurul şi bronzul la Paris: „S-a răspândit la toată lumea”

18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și