Închide meniul

„Sunt ani de muncă, e fabulos!” Nadia Comăneci, discurs superb după ce David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 m liber

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2024, 10:18

Reclamă
„Sunt ani de muncă, e fabulos! Nadia Comăneci, discurs superb după ce David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 m liber

Nadia Comăneci, discurs superb după ce David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 m liber

Nadia Comăneci şi David Popovici/ Colaj Profimedia

Nadia Comăneci a avut un discurs superb, după ce David Popovici a câştigat medalia de bronz în finala de 100 m liber, de la Jocurile Olimpice. „Zeiţa de la Montreal” a avut doar cuvinte de laudă la adresa sportivului de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici şi-a încheiat parcursul de la Jocurile Olimpice 2024 cu o medalie de bronz la 100 m liber. Acesta a cucerit şi aurul la Paris, la proba de 200 m liber.

Nadia Comăneci, discurs superb după ce David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 m liber

Nadia Comăneci a fost în tribunele arenei La Defense din Paris, acolo unde David Popovici a scris istorie pentru România. Aceasta a transmis că medaliile cucerite de înotătorul de 19 ani sunt rezultatul muncii depuse de el, de-a lungul mai multor ani.

De asemenea, Nadia Comăneci s-a declarat extrem de bucuroasă pentru faptul că a avut ocazia să fie martoră la momentul în care David Popovici a scris istorie pentru România, la Paris.

Un înotător fabulos, mă bucur că am avut ocazia să fiu prezentă să văd această istorie pe care a scris-o David. Este emoţionant, a fost mai emoţionant decât aş fi fost eu în concurs. Pentru că realizezi că este vorba despre cineva care a muncit ani şi ani. Mă gândesc în spate, cum începe fiecare şi sunt ani de muncă, şi iată că visul lui s-a împlinit. Sunt foarte mândră de David, îl îmbrăţişez.

Reclamă
Reclamă 4

Este enorm ceea ce a obţinut el. România este cunoscută prin gimnastică, prin nataţie, prin tenis, şi acum prin înot masculin. Este fabulos, excelent. O să vedeţi mulţi copii care vor merge la înot de acum încolo. Şi sper ca părinţii să înţeleagă că sportul este binevenit şi necesar„, a declarat Nadia Comăneci.

David Popovici, mesaj vehement către autorităţile române

David Popovici a avut un mesaj vehement către autorităţile române, după ce a devenit dublu medaliat olimpic, la Paris. Sportivul de doar 19 ani anunţă că va pune presiune pe cei care au promis că vor rezolva problemele sportului românesc şi care nu au făcut-o încă.

Aceste medalii aş vrea să însemne mai multă atenţie pentru sport, nu neapărat pentru înot, ci către sport în general. Pentru că fără sport nu prea avem cum să evoluăm atât de mult. Sunt destul de multe probleme la noi în ţară, iar faptul că se investeşte atât de puţin în sport este una dintre ele. Sportul poate fi unul dintre cei mai buni ambasadori ai ţării.

Reclamă

Şi nu este de ajuns doar să vorbesc despre asta, pentru că sunt în lumina reflectoarelor şi toată lumea mă ascultă, pentru că oamenii de la conducere ştiu treaba asta, ci trebuie să punem şi presiune. Ok, e campion olimpic, medaliat cu bronz la Jocurile olimpice, dar eu în timpul iernii când e frig la Lia Manoliu se pune un balon în care în trei minute te sufoci. Eh, noi acolo ne antrenăm, pentru că bazinul din interior de la Lia Manoliu… Sunt promisiuni de atâta timp, de atâţia ani, cum e şi patinoarul acela, cum sunt şi alte bazine şi alte arene, a spus Popovici.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și