Închide meniul

Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: „Atunci voi avea o idee”

Alex Masgras Publicat: 2 august 2024, 10:18

Reclamă
Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: „Atunci voi avea o idee

Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: "Atunci voi avea o idee"

Novak Djokovic a primit îngrijiri medicale în timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas, la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Novak Djokovic a venit cu veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice 2024. Sârbul s-a impus în două seturi în faţa grecului Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 7-5, în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, el a simţit o durere intensă în timpul partidei de joi şi aşteaptă să efectueze mai multe teste medicale vineri dimineaţă, pentru a putea vedea dacă va putea juca împotriva lui Lorenzo Musetti, în a doua semifinală a zilei de la Jocurile Olimpice.

Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: „Atunci voi avea o idee”

Tenismanul sârb Novak Djokovic s-a declarat „îngrijorat” de starea genunchiului său drept, operat în luna iunie, după ce a simţit „o durere intensă” în timpul victoriei obţinute în faţa grecului Stefanos Titsipas, cu 6-3, 7-5 (7/3), în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Roland Garros.

„Nu vă pot da informaţii exacte pentru că nu le am. Am nevoie de un examen medical şi apoi vom vedea”, a spus „Nole”. „Trebuie să joc mâine (vineri) la 19:00 (n.r 20:00, ora României), ceea ce îmi oferă ceva timp. Sper că va fi posibil”, a adăugat el, potrivit agerpres.ro.

„Am simţit o durere intensă la începutul celui de-al doilea set, ceea ce m-a deranjat timp de două sau trei ghemuri. S-a calmat parţial datorită antiinflamatoarelor, dar acest efect se va estompa mâine (vineri) dimineaţă. Voi avea atunci o idee mai precisă”, a precizat campionatul sârb.

Reclamă
Reclamă 4

Condus cu 4-0 în setul al doilea, Djokovic a reuşit totuşi să revină şi să se impună în tiebreak, pentru a-şi asigura locul în ultimul careu la JO 2024.

Sârbul trebuie să-l înfrunte vineri pe italianul Lorenzo Musetti, numărul 16 mondial, pe care l-a învins recent în aceeaşi fază la Wimbledon, înainte de a pierde finala cu spaniolul Carlos Alcaraz.

Novak Djokovic a revenit atunci în competiţie după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la menisc în urma unei accidentări contractate în timpul turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, unde a fost nevoit să se retragă înaintea sferturilor de finală.

Reclamă

Deţinător al recordului de titluri de Grand Slam (24), sârbul nu a câştigat niciodată aurul olimpic, unul dintre obiectivele sale majore pentru finalul carierei.

Andy Murray, savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice! Postarea scoţianului s-a viralizat imediat

Andy Murray a avut un mesaj savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice 2024. Scoţianul a reprezentat Marea Britanie în proba de dublu masculin alături de Dan Evans. Cei doi au fost învinşi de perechea Taylor Fritz / Tommy Paul în sferturile de finală.

Odată cu acest meci, cariera lui Andy Murray, triplu câştigător de Grand Slam şi dublu campion olimpic în proba de simplu, a luat sfârşit.

Cu un final de carieră măcinat de accidentări, Murray nu a ratat ocazia să îşi evidenţieze umorul britanic de-a lungul anilor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi după ultimul meci disputat de scoţian.

Chiar dacă a părăsit terenul de la Roland Garros în lacrimi, Murray a postat la scurt timp după încheierea meciului un mesaj savuros: „Oricum nu mi-a plăcut niciodată tenisul”.

Postarea scoţianului s-a viralizat imediat. Peste jumătate de milion de oameni au apreciat mesajul lui Murray de pe Twitter.

La Jocurile Olimpice de la Paris, Andy Murray a evoluat doar în proba de dublu masculin. El s-a retras înaintea turneului de simplu pentru a se putea concentra pe proba de dublu cu Evans.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:12

România a depăşit performanţele de la Rio 2016 şi Tokyo 2020! Delegaţia tricoloră mai poate cuceri medalii la Paris

14:01

Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Nu te folosi de numele meu! E lipsă de respect!”

13:53

NEWS ALERTGianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, argint la dublu vâsle feminin. A şasea medalie pentru Team România, la Jocurile Olimpice

13:50

Donna Vekic s-a calificat în finala Jocurilor Olimpice 2024! Parcurs uluitor al jucătoarei care voia să se retragă acum 2 luni

13:43

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, reacţii superbe după medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice: „În culmea fericirii!”

13:30

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și