Închide meniul

Andy Murray, savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice 2024! Postarea scoţianului s-a viralizat imediat

Alex Masgras Publicat: 2 august 2024, 9:03

Reclamă
Andy Murray, savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice 2024! Postarea scoţianului s-a viralizat imediat

Andy Murray, savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice 2024! Postarea scoţianului s-a viralizat imediat

Andy Murray, după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Andy Murray a avut un mesaj savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice 2024. Scoţianul a reprezentat Marea Britanie în proba de dublu masculin alături de Dan Evans. Cei doi au fost învinşi de perechea Taylor Fritz / Tommy Paul în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu acest meci, cariera lui Andy Murray, triplu câştigător de Grand Slam şi dublu campion olimpic în proba de simplu, a luat sfârşit.

Andy Murray, savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice! Postarea scoţianului s-a viralizat imediat

Cu un final de carieră măcinat de accidentări, Murray nu a ratat ocazia să îşi evidenţieze umorul britanic de-a lungul anilor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi după ultimul meci disputat de scoţian.

Chiar dacă a părăsit terenul de la Roland Garros în lacrimi, Murray a postat la scurt timp după încheierea meciului un mesaj savuros: „Oricum nu mi-a plăcut niciodată tenisul”.

Reclamă
Reclamă 4

Postarea scoţianului s-a viralizat imediat. Peste jumătate de milion de oameni au apreciat mesajul lui Murray de pe Twitter.

La Jocurile Olimpice de la Paris, Andy Murray a evoluat doar în proba de dublu masculin. El s-a retras înaintea turneului de simplu pentru a se putea concentra pe proba de dublu cu Evans.

Andy Murray şi Dan Evans au fost eliminaţi de la Jocurile Olimpice în sferturile probei de dublu masculin

Cariera strălucită a lui Andy Murray a ajuns joi la final, el şi partenerul său de dublu Dan Evans fiind învinşi de perechea americană Taylor Fritz/Tommy Paul, scor 6-2, 6-4, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului olimpic de tenis de la Paris, notează news.ro.

Reclamă

Scoţianul în vârstă de 37 de ani, considerat unul dintre cei mai mari sportivi britanici după ce a câştigat de două ori Wimbledon şi a ajuns numărul unu mondial, a anunţat înainte de Jocurile Olimpice că se va retrage odată cu încheierea acestora.

După ce s-a retras din proba de simplu, el şi Evans au câştigat două runde la dublu, salvând mai multe mingi de meci în fiecare.

Ei au salvat o altă minge de meci împotriva americanilor, pe terenul Suzanne-Lenglen, joi, dar povestea s-a încheiat când Fritz şi Paul au câştigat şi i-au refuzat lui Murray şansa de a obţine a patra medalie olimpică.

Murray a câştigat simplu în 2012 şi 2016 şi, de asemenea, a revendicat o medalie de argint la dublu mixt în 2012.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:57

„Gigi Becali, selecţioner! E unic în lume!” Propunere savuroasă pentru echipa naţională

10:21

FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice

10:18

Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: „Atunci voi avea o idee”

10:11

„Am fost foarte supărat!” Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj! Ce l-a enervat pe „Bursuc”

10:00

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

9:56

„Asta mă face fericit cel mai mult!” Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Trabzonspor

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 5 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare 6 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial
Citește și