Închide meniul

Dezvăluirea incredibilă făcută de David Popovici despre părinţii săi. Ce s-a întâmplat la Paris

Dan Roșu Publicat: 2 august 2024, 12:09

Reclamă
Dezvăluirea incredibilă făcută de David Popovici despre părinţii săi. Ce s-a întâmplat la Paris

Dezvăluirea incredibilă făcută de David Popovici despre părinţii săi după cele două medalii câştigate la Jocurile Olimpice

David Popovici, după ce a câştigat medalia de aur la 200 m liber - Getty Images

Dezvăluirea incredibilă făcută de David Popovici despre părinţii săi după cele două medalii câştigate la Jocurile Olimpice are legătură cu timpul pe care cei trei l-au petrecut împreună, la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„3 minute adunate”, susţine campionul român de 19 ani că şi-a văzut părinţii, pe timpul Jocurilor Olimpice. Mihai şi Georgeta Popovici au decis să îl lase pe David doar pe mâna antrenorilor.

Dezvăluirea incredibilă făcută de David Popovici despre părinţii săi

„Mi-am văzut părinţii trei minute adunate, la Jocurile Olimpice. Chiar mai mult v-am văzut pe voi, am vorbit cu voi. Mai mult am stat fie în camera de hotel, fie pe drum. M-au lăsat în pace, nu au vrut să interfereze cu.. După medalii, am apucat doar să ne îmbrăţişăm. În continuare, vă văd mai mult pe voi.

Va fi o întoarcere la Bucureşti foarte agitată, dar în bine. Cred că trebuie să învăţ şi să mă bucur câteodată de laudele pe care le merit, dar cu o limită. Ele vor fi interminabile.

Trebuie să ştiu când să pun stop. Am reuşit ceva extraordinar, dar viaţa merge înainte. Nu e totul doar despre înot, vreau să mă bucur şi de vacanţă, să fiu liniştit, să petrec cu ai mei”, a spus David Popovici.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl lui David Popovici se ocupă de partea de management a celui care i-a adus României două medalii olimpice. Mama lui David a urmat, în 2021, un curs de ofiţer antidoping, pentru ca nimic să nu fie întâmplător în cariera puştiului ajuns la 19 ani. Cei doi părinţi au făcut astfel mai multe sacrificii pentru ca fiului lor să nu îi lipsească nimic în drumul spre performanţă.

Tatăl lui David Popovici a prezis că fiul lui va deveni campion olimpic

Tatăl lui David Popovici a prezis că fiul lui va deveni campion olimpic! Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, a dezvăluit ce i-a transmis Mihai Popovici acum 8 ani.

Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a declarat, joi, la Casa României de la Paris, că toţi părinţii care îşi duc copiii la sport ar trebui să aibă o atitudine similară cu aceea pe care au avut-o părinţii campionului olimpic în urmă cu câţiva ani.

Reclamă

“Cred că un lucru foarte important este modul în care ne raportăm noi la sport. Ar trebui să avem mai multă răbdare. Să ne încurajăm copiii să facă sport, să avem mai multă răbdare cu ei şi să avem o abordare cum au avut părinţii lui David.

Eu mi-aduc aminte o discuţie de-acum opt ani, în care Mihai, tatăl lui David, a venit şi mi-a spus următorul lucru: ‘Adrian, eu cred că David poate să fie campion olimpic şi eu cred că tu poţi să-l duci acolo’. Am văzut-o ca o dovadă de încredere. Toţi părinţii care-şi duc copiii la sport trebuie să aibă o atitudine similară”, a spus Adrian Rădulescu.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:16

Gică Hagi, mesaj pentru Louis Munteanu după transferul la CFR Cluj! Ce i-a transmis fostului său jucător

16:54

„Legendă!” Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

16:28

„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate” Ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO

16:25

Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume”

16:10

Carlos Alcaraz l-a „spulberat” pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

15:47

„Eu nu am avut concediu niciodată” Elisabeta Lipă, discurs clar după apelul făcut de David Popovici: „Are două bazine olimpice!”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și