Închide meniul
LIVE TEXT

Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 3-3! Sârbul a câştigat primul set în marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2024, 17:17

Reclamă
Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 3-3! Sârbul a câştigat primul set în marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

Novak Djokovic - Carlos Alcaraz LIVE TEXT, ora 15:00. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

Profimedia

Novak Djokovic – Carlos Alcaraz e live text, de la ora 15:00, pe AS.ro. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024 promite un spectacol colosal între cei mai în formă jucători de tenis ai momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic atacă singurul trofeu major care îi lipseşte din palmares: medalia de aur la Jocurile Olimpice. Misiunea lui Novak Djokovic se anunţă a fi una infernală.

LIVE TEXT Novak Djokovic – Carlos Alcaraz se joacă ACUM

Update 17:20: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 3-3. Sârbul şi-a făcut şi el serviciul.

Update 17:16: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 2-3. Un nou game adjudecat de spaniol pe propriul serviciu.

Update 17:09: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 2-2. Se merge cap la cap şi în setul 2, ca şi în primul.

Reclamă
Reclamă 4

Update 17:04: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 1-2. Spaniolul şi-a făcut serviciul după ce a salvat o minge de break pe care a avut-o Djokovic

Update 16:59: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 1-1! Ambii jucători şi-au făcut serviciul în primele două game-uri ale setului secund

Update 16:44: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6! Sârbul a câştigat primul set în tie-break. Scorul tie-breakului: 7-3 pentru sârb!

Reclamă

Update 16:35: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 6-6! Primul set se va decide la tie-break

Update 16:28: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 6-5! Sârbul şi-a făcut serviciul, iar Alcaraz va servi pentru a rămâne în primul set

Update 16:23: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 5-5! Spaniolul şi-a făcut serviciu fără emoţii. Game-ul trecut a fost foarte disputat

Update 16:16: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 5-4! Sârbul a reuşit să îşi facă serviciul după ce a salvat 5 mingi de break!

Update 16:03: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 4-4. Spaniolul şi-a făcut serviciul

Update 15:59: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 4-3. Spaniolul serveşte cu mingi noi

Update 15:35: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 2-2. Finală superbă la Jocurile Olimpice. Carlos Alcaraz a revenit formidabil de la 0-40 şi a câştigat game-ul.

Update 15:20: Novak Djokovic – Carlos Alcaraz 1-1. Început echilibrat de finală. Carlos Alcaraz a salvat o minge de break.

Update 15:00: Cei doi jucători au intrat pe terenul unde vor da bătălia pentru aurul olimpic.

Alcaraz trece printr-o formă de vis, având în vedere că a câştigat ediţiile din acest an de la Roland Garros şi Wimbledon. Mai mult, Alcaraz l-a învins pe Djokovic în 3 seturi în finala de la Wimbledon: 6-2, 6-2, 7-6.
Aceasta va fi partida cu numărul 7 dintre cei doi jucători. Până acum, fiecare dintre jucători au câştigat 3 partide.

Djokovic, care a câştigat 98 de turnee şi a petrecut mai mult de opt ani în fruntea clasamentului ATP, are garanţia că îşi va îmbunătăţi cea mai bună performanţă de până acum la Jocurile Olimpice, o medalie de bronz la simplu la Beijing 2008. Jucătorul în vârstă de 37 de ani îl va înfrunta pe spaniolul Carlos Alcaraz în finala pentru aur, duminică.

Novak Djokovic îşi propune să devină al cincilea sportiv care reuşeşte un „golden slam ” în carieră, adică să câştige toate cele patru turnee majore şi o medalie olimpică de aur la simplu. Stefanie Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal şi Serena Williams au reuşit această performanţă.

Alcaraz l-a învins în semifinale pe canadianul Felic Auger-Aliassime, numărul 19 mondial, scor 6-1, 6-1, în doar o oră şi 16 minute. Dacă Alcaraz va câştiga medalia de aur, va deveni al doilea jucător, alături de Rafael Nadal (2008), care a câştigat Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice la simplu în acelaşi sezon.

La debutul său olimpic, Alcaraz este al patrulea spaniol care ajunge în finala de simplu după 1988, alături de Jordi Arrese (1992), Sergi Bruguera (1996) şi Nadal (2008). Dacă Alcaraz îl va învinge pe sârbul Novak Djokovic, va deveni al doilea spaniol care câştigă medalia de aur, după Nadal.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua! Antrenorul de la FC Argeș, mesaj direct pentru Daniel Oprița

17:03

Bernadette Szocs, ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara: „Voi da totul pentru visul meu”

16:47

„Bombă!” Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor. S-a întors în țara în care a scris istorie

16:27

Un campion cu FCSB e aproape de plecare, înainte de „dubla” cu Sparta Praga! Echipa la care este așteptat

15:22

Premii incredibile pentru titlul olimpic: cinci vaci, scutire de stagiul militar, un apartament sau un diamant

15:17

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului: „Îmi doresc din tot sufletul!”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și