Închide meniul

Bernadette Szocs, ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara: „Voi da totul pentru visul meu”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2024, 17:03

Reclamă
Bernadette Szocs, ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara: „Voi da totul pentru visul meu

Bernadette Szocs, ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara

Bucurie pentru Eliza Samara şi Bernadette Szocs - Profimedia Inages

Bernadette Szocs are ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara. Cele două fac parte din echipa României care va juca luni, în optimi, de la ora 11:00, cu echipa Indiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

România e cap de serie numărul 4 la competiţia pe echipe de la Jocurile Olimpice. India e cap de serie numărul 11.

Bernadette Szocs, ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara: „Voi da totul pentru visul meu”

”Am și eu așteptări foarte mari de la mine. Acum nimeni nu poate să promită succesul, dar voi da totul pentru acea medalie mult așteptată.

Bineînțeles mi-aș dori să mi se îndeplinească visul și să fiu prima sportivă care aduce o medalie olimpică la tenis de masă pentru România”, a declarat Bernadette Szocs pentru euronews.ro înainte de meciul România – India.

”Știu exact de ce am venit, pe ce mă bazez. Fac abstracție de tot, uit că sunt în Satul Olimpic. Am avut timp să iau contact cu ceilalți, acum vrea să mă focusez pe ce avem de făcut”, a declarat şi Eliza Samara, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Din lotul României de la competiţia pe echipe mai fac parte, în afară de Bernie Szocs şi Eliza Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

„Am fost furată!” Bernadette Szocs a răbufnit după înfrângerea din optimi, de la Jocurile Olimpice 2024. Ce s-a întâmplat

Bernadette Szocs a răbufnit după înfrângerea din optimile turneului de simplu de la Jocurile Olimpice 2024. Românca a fost eliminată din competiţia supremă de la Paris de Sofia Polcanova. Bernie a cedat cu 0-4, iar după meci s-a arătat nemulţumită de arbitraj şi a acuzat că a fost „furată”.

A fost un moment extrem de încins în timpul confruntării. În cel de-al treilea set, arbitra i-a transmis româncei că nu serveşte corect şi că va fi penalizată dacă va continua aşa. Bernie a cerut intervenţia supervizorului, dar nu a avut câştig de cauză.

Reclamă

Mai mult decât atât, Bernadette Szocs a afirmat că meciul s-a disputat în condiţii care nu erau normale. Fanii francezi au făcut haos, în acelaşi timp disputându-se partida dintre favoritul publicului, Felix Lebrun, şi Dimitrij Ovtcharov.

Nu a mers jocul cum îmi doream și mi-am propus. Din păcate.. Și adversara mea a jucat foarte bine. A făcut mai puține greșeli, față de mine. Asta a făcut diferența. Trebuie să accept că a fost mai bună decât mine.

Bineînțeles că n-a fost ușor să joci în același timp cu un francez. Toată galeria a fost doar pentru el. Noi jucăm mingea și se țipa, se făcea gălăgie. Nu este scuză. Nu m-a interesat, am încercat să mă focusez la maxim, să încerc să dau totul din mine.

Din păcate, nu am reușit să câștig. Era deja a treia servă când mi-a luat arbitrul. Este o servă unde nu arunc cum spune el. Am încercat să chem pe un alt arbitru. Dacă arbitrul oficial a decis chestia asta, nu se mai poate da înapoi. Am încercat să întorc meciul de la orice scor. Am luptat până la capăt. Din păcate n-a fost să fie meciul meu. Sper să reușesc să câștig la echipe“, a declarat Bernadette Szocs, potrivit fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:03

CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT, 22:00! Derby spectaculos în Gruia. Louis Munteanu, titular! Echipele de start

20:49

Mihai Covaliu, mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice: „Românii încă știu să se bucure!”

20:48

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

20:30

FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

20:22

UPDATEVIDEO | Dennis Man, „dublă” în amicalul Parma – Atalanta! Românul a uimit pe toată lumea cu două reușite de senzație

20:13

Universitatea Craiova – Petrolul 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă au ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici
Citește și