Închide meniul

Ebru Bolat, pe locul 22 în proba feminină de yachting, clasa dinghy, după 8 curse! Salt important pentru sportivă, la JO

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 19:59

Reclamă
Ebru Bolat, pe locul 22 în proba feminină de yachting, clasa dinghy, după 8 curse! Salt important pentru sportivă, la JO

Ebru Bolat, pe locul 22 în proba feminină de yachting, clasa dinghy, după 8 curse!

Colaj Facebook Ebru Bolat

Ebru Bolat a urcat pe locul 22 în proba feminină de yachting, clasa dinghy, după 8 curse! Duminică, Ebru a terminat cursa cu numărul 7 pe locul 24, cu un punctaj de 108, şi pe locul 26 cursa numărul 8, cu 134 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Ebru Bolat, pe locul 22 în proba feminină de yachting, clasa dinghy, după 8 curse!

În clasamentul general, sportiva din România se află acum pe locul 22, înaintea ultimelor două curse, care urmează să aibă loc luni, notează news.ro.

Doar primele zece clasate din seriile de deschidere vor merge mai departe în cursa pentru medalii, programată marţi.

Având în vedere că Ebru Bolat a mai urcat o dată 11 poziţii într-o singură zi, nu este imposibil să acceadă în finală, notează Agenţia Naţională pentru Sport într-un mesaj postat pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Obiectivul ei de a termina competiţia în prima jumătate a clasamentului este însă perfect realizabil şi ar reprezenta o mare reuşită pentru prima femeie din istorie care reprezintă România la yachting la Jocurile Olimpice.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au scris din nou istorie pentru România: „A fost înălţător. Pentru noi, sunt două medalii de aur”

Reporter: Fetelor, v-aţi văzut visul cu ochii. Ce înseamnă asta pentru voi şi cum aţi primit aplauzele oamenilor, care nu vă cunoşteau, dar v-au aplaudat tocmai că au văzut medaliile acestea şi ştiau ce muncă se ascunde în spatele lor?

Simona Radiş: A fost înălţător. Ne bucurăm mult că am văzut atât de mulţi oameni care nu ne cunosc şi, totuşi, îşi doreau să facă o poză cu noi, ne felicitau, ne aplaudau. Cu atât mai mult cu cât nu suntem ai lor, suntem dintr-o ţară cu care reprezentanţii lor concurau.

Reclamă

Rezultatele sunt extraordinare, un aur şi un argint. Pentru noi, chiar două de aur, au aceeaşi valoare, deşi culoarea diferă.

Reporter: Cât de special a devenit Parisul pentru tine, Ancuţa?

Ancuţa Bodnar: E cel mai special loc. Plecăm de la Paris forte mulţumite şi cu un vis îndeplinit.

Reporter: Ce aţi vorbit cu părinţii, aţi apucat să vorbiţi cu familia?

Simona Radiş: Eu o să recunosc că am vorbit foarte puţin cu familia. În mod normal, când sunt în competiţii, vorbesc puţin. Câteva mesaje, să le spun ce s-a întâmplat. La fel şi ei, îmi trimit încurajări şi felicitări. Ancuţa, în schimb, a vorbit mult mai mult.

Ancuţa Bodnar: Eu am vorbit, de-abia aşteptam să îi sun. Ştiam sigur că sunt toţi adunaţi, din familie şi de pe uliţă, şi sărbătoresc împreună succesul nostru.

Reporter: Cât de dragi vă sunt aceste medalii? Unde le veţi pune?

Simona Radiş: Ne sunt foarte dragi, le vom pune acolo unde este şi cealaltă medalie, de la Tokyo. (n.r.: Ancuţa Bodnar confirmă şi ea că acolo vor sta cele 2 medalii obţinute de ele la Paris)

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 5 aug.

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

23:55

CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj

23:55

Ştafeta feminină americană a cucerit aurul la 4 x 100 metri mixt cu record mondial!

23:40

Dan Nistor, lovit de o petardă aruncată de fanii lui CFR Cluj! Scene halucinante la derby-ul Clujului

23:23

Billel Omrani revine în Liga 1! Cu cine s-a înțeles fostul atacant de la CFR Cluj și FCSB

23:13

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România – India, în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş! 6 FotoCât de frumoasă este iubita lui David Miculescu! Alexia are 21 de ani şi l-a dat peste cap pe atacantul de la FCSB
Citește și