Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: „Am fost o ciudăţenie a naturii”

Alex Masgras Publicat: 6 august 2024, 19:38

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: „Am fost o ciudăţenie a naturii

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: "Am fost o ciudăţenie a naturii"

Zlatan Ibrahimovic / Profimedia

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice. Fostul atacant suedez a oferit un interviu savuros în care a vorbit despre întrecerile care au loc zilele acestea la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul este de părere că ar fi cel mai bun din toate timpurile la toate sporturile cu mingea, dar a vorbit şi despre pasiunea pentru artele marţiale.

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: „Am fost o ciudăţenie a naturii”

Consilier al preşedintelui clubului AC Milan, suedezul Zlatan Ibrahimovici a vorbit despre Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, unde i-ar fi plăcut concureze şi să câştige medalii.

„Aş fi cel mai bun în toate sporturile cu mingea”, a declarat Zlatan Ibrahimovic într-un interviu publicat marţi în New York Times, potrivit news.ro. „M-aş putea apăra în artele marţiale”, a spus suedezul retras din activitate în 2023.

Deloc surprinzător, Zlatan Ibrahimovici, în vârstă de 42 de ani, a practicat şi chiar a obţinut centura neagră la taekwondo.

Reclamă
Reclamă 4

„Obişnuiam să fac taekwondo. Sunt rapid cu picioarele şi mă mişc bine. Aveam avantajul de a avea 1,97 m înălţime, dar mă mişcam ca un tip de 1,60 m. De aceea am fost o ciudăţenie a naturii”, a explicat suedezul pentru ziarul american.

„Nu încerc să vă impresionez. Acestea sunt fapte reale. Îmi place adrenalina din taekwondo. Îmi plac duelurile”, a spus el.

După un sezon departe de terenuri, sau mai degrabă petrecut în tribune şi birouri, Zlatan Ibrahimovic ar fi profitat şi de Jocurile Olimpice pentru a redescoperi sentimentul care i-a lipsit atât de mult de când s-a retras.

Reclamă

„Am nevoie să mă simt viu. Ăsta e singurul lucru care îmi lipseşte din fotbal. Nu e vorba atât de mult de a juca fotbal. Ceea ce îmi lipseşte uneori este să mă simt… viu”, a recunoscut în cele din urmă fostul star de la PSG şi AC Milan. „Imaginează-ţi că eşti în faţa a 80.000 de oameni. Dacă ai fi atât de mic, ai deveni atât de mare. Şi imaginaţi-vă dacă îi puteţi face pe acei 80.000 de oameni să exulte sau dacă îi puteţi face să plângă. Asta am fost eu”, a adăugat starul suedez.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB: „Îl conving”

23:17

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

22:58

Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5

22:49

Ştefan Târnovanu, gafă uluitoare în Sparta Praga – FCSB! Portarul a contribuit serios la golul egalizator al cehilor!

22:26

Remiză în Malmo – PAOK, dubla care decide posibila adversară a FCSB-ului! Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă de două ori

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și