Închide meniul

Diagnosticul primit de Cătălina Axente, după accidentarea gravă de la Jocurile Olimpice! Prima reacție din partea medicilor

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 14:12

Reclamă
Diagnosticul primit de Cătălina Axente, după accidentarea gravă de la Jocurile Olimpice! Prima reacție din partea medicilor

Diagnosticul primit de Cătălina Axente, după accidentarea gravă de la Jocurile Olimpice!

Catalina Axente / Profimedia

Acesta este diagnosticul primit de Cătălina Axente, după accidentarea gravă de la Jocurile Olimpice! Sportiva a fost transportată la spital, după accidentarea suferită la meciul cu americanca Kennedy Alexis Blades, de la categoria 76 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a doua a întâlnirii din primul tur de la lupte feminin, 76 kg, Cătălina a suferit o accidentare gravă în zona cervicală.

Diagnosticul primit de Cătălina Axente, după accidentarea gravă de la Jocurile Olimpice!

„Are un traumatism la cervicală, dar îşi mişcă degetele, picioarele… Mergem la spital”, a declarat medicul Dan Tănase, conform COSR, notează news.ro.

Cele două s-au tatonat minute bune, pe final Blades a reuşit un tur şi Cătălina s-a lovit cu capul de saltea ramânând întinsă. Medicii au urcat de urgenţă şi i-au imobilizat gâtul cu un guler. Sportiva noastră a fost conştientă, dar a părăsit salteaua pe targă.

Baldes s-a calificat în sferturi, după 11-0. Conform protocolului medical, Axente cu traumatism cervical a fost dusă la salvare şi transportată la spital.

Reclamă
Reclamă 4

Cătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei

Cătălina Axente a fost scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei. Sportiva din România a fost eliminată în optimile probei de lupte libere și a fost dusă, de urgență, la spital.

Sportiva din România a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a lovit serios în zona cervicală. După câteva minute, medicii au decis să o scoată din sală pe targă, în aplauzele mulțimii.

VEZI AICI IMAGINI CU ACCIDENTAREA CĂTĂLINEI AXENTE

Reclamă

„Toate gândurile noastre merg acum către Cătălina AXENTE!

Sportiva noastră a părăsit suprafața de luptă de la Paris suferind o accidentare urâtă, în meciul contra sportivei Kennedy Alexis Blades (SUA).
Îi dorim multă sănătate și suntem alături de ea!”, a postat Federația Română de Lupte.

„Team Romania la Jocurile Olimpice Paris 2024

Cătălina Axente, accidentare gravă în finalul luptei cu americanca Kennedy Alexis Blades, la categoria 76 kg
Lupta a început dur, cu 6 puncte reușite de americancă în primul minut. Cătălina a încercat să domolească elanul adversarei dar nu a reușit. Lupta s-a mai domolit până la pauză, Blades a intrat cu avantajul de 6-0 în partea secundă.

Cele două s-au tatonat minute bune, pe final Blades a reușit un tur și Cătălina s-a lovit cu capul de saltea ramânând întinsă. Medicii au urcat de urgență și i-au imobilizat gâtul cu un guler. Sportiva noastră a fost conștientă, dar a părăsit salteaua pe targă.

Baldes s-a calificat în sferturi, după 11-0.
Conform protocolului medical, Axente, suspectă de traumatism cervical, a fost dusă la salvare și transportată la spital.
Suntem alături de Cătălina!”, a reacționat și COSR.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:41

Americanii au făcut spectacol în ștafetele de 4×400 de metri de la Jocurile Olimpice 2024! Nou record olimpic la masculin

9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

8:46

SUA, o nouă medalie de aur la Jocurile Olimpice la baschet masculin! Stephen Curry a făcut spectacol în finala de la Paris

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și