Închide meniul

Mihaela Cambei, discurs superb după medalia de la Jocurile Olimpice: „Nu pot încă realiza! Un premiu atât de mare!”

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 11:21

Reclamă
Mihaela Cambei, discurs superb după medalia de la Jocurile Olimpice: „Nu pot încă realiza! Un premiu atât de mare!

Mihaela Cambei, discurs superb după medalia de la Jocurile Olimpice

Mihaela Cambei, în timpul finalei de la Jocurile Olimpice/ Profimedia

Mihaela Cambei a avut un discurs superb, după medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva de 21 de ani a transmis că încă nu se bucură pe deplin de succesul uriaş înregistrat la haltere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a purtat drapelul României la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice. Competiţia s-a încheiat duminică seară, cu o ceremonie grandioasă, desfăşurată pe Stade de France.

Mihaela Cambei, discurs superb după medalia de la Jocurile Olimpice

Mihaela Cambei a transmis că îşi dorea enorm să urce pe podium la Jocurile Olimpice, mărturisind însă că încă nu ştie să se bucure cu adevărat pentru faptul că a devenit vicecampioană olimpică.

Halterofila din Oneşti a transmis că după competiţia de la Paris, va urma o perioadă de pauză, urmată de participările la Europeanul de juniori şi Mondialul de seniori, urmând ca ulterior să înceapă deja pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Los Angeles.

„Nu pot încă realiza concursul pentru că sunt încă obosită. Am nevoie de puțină odihnă ca să îmi revin fizic și pshic. Și cam atât. Nu mă pot bucura încă în totalitate. Încă sunt într-un șoc, cu toate că mi-am dorit această medalie.

Reclamă
Reclamă 4

În sinea mea știam că voi urca pe podium. Nu știam sigur culoarea, dar știam sigur că voi urca. Iar acum, că am muncit atât de mult pentru acest vis, încă nu știu să mă bucur atât de tare pentru premiul ăsta atât de mare.

Urmează o mică odihnă. Mică pentru că nu am mult timp la dispoziție. Urmează un Campionat European de tineret și apoi Mondialele de seniori. Și apoi cred că trebuie să pregătim pe harta minții Los Angeles 2028„, a declarat Mihaela Cambei, conform fanatik.ro.

Ce au putut spune englezii după argintul uriaş cucerit de Mihaela Cambei la Jocurile Olimpice 2024

Englezii au vorbit după argintul cucerit de Mihaela Cambei despre uriaşa performanţă a sportivei noastre la Jocurile Olimpice. A fost nevoie de un record olimpic pentru ca românca să fie deposedată de medalia de aur.

Reclamă

Mihaela Cambei a obţinut o medalie de argint în proba de haltere, 49 kg, de la Jocurile Olimpice! Mihaela Cambei a ridicat 93 de kg la smuls, clasându-se pe primul loc, şi 112 kg la aruncat! La total, Mihaela Cambei a avut 205 kg.

Ea s-a clasat dramatic pe 2. Chinezoaica Hou Zhihui a ridicat 117 kg la aruncat şi a obţinut un total de 206 kg. Astfel, chinezoaica şi-a păstrat titlul olimpic de la Tokyo. Comentatorii britanici au fost uimiţi de evoluţia sportivei din Bacău.

205 este totalul Mihaelei Cambei. Vă vine să credeți ce vedem aici, în South Paris Arena? Ce moment pentru tânăra româncă! Ce prestație! 6 din 6. O reacție minunată. La precedentele cinci nu a avut probleme, însă la ultima a avut ceva dificultăți”, a fost comentariul britanic pe Eurosport.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:41

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous: „A suferit o accidentare”

19:30

„L-a dezamăgit pe Ange Postecoglou” Concluzii dure ale englezilor după prestaţia lui Radu Drăguşin din Tottenham – Bayern 2-3

19:28

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti. Ocazii la ambele porţi

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și