Închide meniul
Foto

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

Dan Roșu Publicat: 20 august 2024, 13:54 / Actualizat: 20 august 2024, 16:20

Reclamă
Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO

Anamaria Bărbosu şi Sabrina Voinea - Colaj Antena Sport - Profimedia Images

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, una care pare că s-a deteriorat după ce bronzul olimpic de la Paris a ajuns la gimnasta din Focşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbosu şi Voinea au făcut contestaţie la TAS pentru a obţine medalia de bronz cucerită iniţial de Jordan Chiles. Verdictul i-a fost favorabil Anei, care susţine că, de atunci, relaţia cu Sabrina a avut de suferit.

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO

„M-am văzut cu Sabrina, am luat-o în brațe. Sper că este mai bine, încă este nevoie de timp. Nu vreau să zic multe, pentru că nu pot să știu ce simte ea, este foarte greu, nu pot interpreta eu trăirile ei.

Am simțit-o un pic mai distantă față de mine, dar cred că este din cauza situației. Poate și ea se gândește….O să treacă, avem nevoie de echipă mai departe”, a spus Bărbosu, la “Un Podcast”.

Hotărârea luată de Ana Bărbosu, după ce a primit un cadou uriaş de la Ion Ţiriac

Ana Bărbosu a intrat vineri în posesia medaliei de bronz din finala de la sol a Jocurilor Olimpice 2024, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Olimpică din Bucureşti. Ea a primit şi o maşină de la Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă

Fostul mare jucător de tenis i-a oferit o maşină electrică în valoare de 20.000 de euro. Toţi medaliaţii de la Paris au fost recompensaţi. Sportivii care s-au întors acasă cu aurul au primit un bolid de 52.500 de euro.

Ana Bărbosu este încântată şi a precizat că va păstra maşina primită de la Ţiriac. A luat decizia să se apuce de şcoala de şoferi.

„Acordarea medaliei a fost un moment special, este un vis împlinit şi sunt foarte recunoscătoare pentru antrenorii, colegele, familia şi federaţia şi toţi care au fost alături în această perioadă.

Reclamă

Nu am carnet, dar imediat ce ajung acasă de la mare mă voi apuca de şcoala de şoferi. Deja am avut ocazia să mi se ofere aceste cursuri la o şcoală din Focşani şi, fiind foarte drăguţi, cu tot dragul am mers la ei. Abia aştept să încep orele de condus şi să şi iau carnetul”, a declarat Ana Bărbosu.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:19

Marius Şumudică a ajuns în Giuleşti! Negociază acum cu Dan Şucu preluarea Rapidului

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și