Închide meniul

Italienii au anunţat când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren! Ce se întâmplă cu viitorul internaţionalului român

Alex Masgras Publicat: 29 august 2024, 11:22

Reclamă
Italienii au anunţat când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren! Ce se întâmplă cu viitorul internaţionalului român

Italienii au anunţat când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren

Olimpiu Moruţan / Profimedia

Italienii au anunţat când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren. Accidentat încă din această primăvară, când a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, internaţionalul român este pregătit să semneze, chiar dacă este în continuare indisponibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un sezon petrecut la Ankaragucu, în Turcia, Olimpiu Moruţan se va întoarce în Italia.

Italienii au anunţat când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren! Ce se întâmplă cu viitorul internaţionalului român

Potrivit italienilor de la lanazione.it, Olimpiu Moruţan va reveni la Pisa, formaţie la care a mai evoluat în sezonul 2022/23, sub formă de împrumut. El va fi împrumutat şi sezonul acesta la Pisa, italienii având opţiunea de a-l cumpăra după un an.

Transferul ar urma să fie oficializat zilele următoare. Chiar dacă Moruţan este în continuare indisponibil, Pisa şi-a dorit foarte mult să îşi asigure serviciile internaţionalului român, care va reveni pe teren abia în luna decembrie:

„Olimpiu Moruțan a ajuns la Pisa unde va efectua a doua parte a examinărilor medicale. Apoi va semna contractul. De fapt, clubul a încheiat afacerea cu Ankaragucu, clubul din Turcia, care deține drepturile pentru ’geniul’ de 25 de ani. Este vorba despre un împrumut cu opțiune de cumpărare pentru trei milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

În ultimele trei zile, jucătorul s-a aflat la Umbria pentru un control de specialitate în legătură cu situația sa. În aprilie, Moruțan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și a ratat EURO. În ultimele ore, agentul său Ioan Becali a confirmat verdictul fericit al controlului care a pavat drumul către acest transfer. Azi sau mâine ar trebui oficializat transferul.

Potrivit informațiilor, se pare că Moruțan își va încheia ultima parte a recuperării și va fi indisponibil până în luna octombrie. Totuși, revenirea pe teren este așteptată în luna decembrie. De fapt, Moruțan este o achiziție de viitor, pentru a doua parte a campionatului, ca și cum ar fi primul transfer al iernii, dar clubul și l-a dorit cu orice preț pe jucător încă din această perioadă de mercato”, au scris cei de la site-ul lanazione.it.

Moruţan a fost prezent la meciul U Cluj – Sepsi 3-0

Moruţan a mai îmbrăcat tricoul celor de la Pisa în urmă cu două sezoane. A reuşit atunci să înscrie 6 goluri în 35 de meciuri din campionat.

Reclamă

Moruţan a fost în tribune la meciul Universitatea Cluj – Sepsi, scor 3-0, şi a anunţat de cât timp mai are nevoie pentru a reveni pe teren.

„Muncesc pentru a fi apt cât de repede posibil, însă mai durează două-trei luni, nu știu exact încă, dar mă simt din ce în ce mai bine. În România clar nu mă întorc în momentul de față. Vreau să-mi continui cariera în străinătate cât mai mult posibil. În fiecare an au fost discuții că o să revin în țară, însă am reușit să-mi mențin parcursul bun în străinătate și îmi doresc să rămân acolo„, a spus Olimpiu Moruțan.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:01

Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional! Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

15:01

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

14:48

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

13:59

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipieri

13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

13:32

Gigi Becali a luat decizia în privinţa lui Vlad Chiricheş! Ce a pregătit patronul FCSB pentru meciul cu LASK Linz

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și