Închide meniul

David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR

Publicat: 9 septembrie 2024, 19:57

Reclamă
David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR

David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris!

David Popovici / Profimedia Images

David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Popovici şi ceilalţi sportivi care au primit mai multe medalii olimpice la Paris vor primi un autoturism Toyota C-HR hybrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o conferinţă de presă la care au participat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi Edit Târcolea, General Manager Toyota România, a fost făcut anunţul că Toyota, sponsor COSR, îi va premia cu câte o maşină atât pe medaliaţii olimpici, cât şi pe medaliaţii Jocurilor Paralimpice de la Paris. Şi Sabrina Maneca-Voinea, care a ratat dramatic medalia la sol, va primi o maşină Toyota.

David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR

Va fi un eveniment în care vor fi premiaţi atât sportivii olimpici, cât şi sportivii paralimpici”, a anunţat Edit Târcolea, General Manager Toyota România.

O menţiune foarte importantă, şi tocmai din acest motiv am făcut şi această conferinţă de presă. Am aşteptat să vină şi delegaţia paralimpică să anunţăm exact toate aceste lucruri”, a declarat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, la conferinţa de presă.

Medaliaţii care au primit mai multe medalii vor primi o maşină Toyota C-HR hybrid”, a precizat Edit Târcolea.

Reclamă
Reclamă

Managerul general Toyota a anunţat cum vor fi premiaţi medaliaţii olimpici şi medaliaţii de la Jocurile Paralimpice!

Toyota România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român vor premia toți sportivii români care au câștigat medalii la Jocurile Olimpice cu câte o mașină Toyota Hybrid. E modul nostru de a le mulțumi pentru efortul lor și a-i încuraja să continue să-și depășească limitele.

Cei 16 medaliați ai Team România vor fi recompensați cu câte o mașină astfel: Toyota CH-R Hybrid pentru cei cu două medalii, apoi Toyota Corolla Sedan Hybrid pentru medaliații cu aur, Toyota Yaris Cross Hybrid pentru medaliații cu argint și Toyota Yaris Hybrid pentru medaliații cu bronz.

Astăzi este o zi deosebită pentru noi toți. Ne aflăm aici pentru a celebra nu doar un parteneriat, ci o relație bazată pe respect reciproc. Ne-am implicat activ în susținerea sportivilor români nu doar prin resurse financiare, ci și prin promovarea valorilor care ne definesc”, a subliniat Edit Târcolea, General Manager Toyota România.

Reclamă

Am decis că vom acorda un premiu special gimnastei Sabrina Voinea, după ce s-a constatat că a fost defavorizată de arbitre în finala olimpică de la sol . Această va fi premiată cu o Toyota Yaris Hybrid (n.r. mașina destinată medaliaților cu bronz). Aceleași premii le vor primi și medaliații sportivi paralimpici, pentru că există acest spirit de egalitate între cele două mișcări și vor primi premii identice”, a mai declarat Edit Târcolea.

Edit Târcolea a refuzat să comenteze evenimentul organizat de Fundaţia Ţiriac

Întrebată despre evenimentul organizat de Fundaţia Ţiriac, în urma căruia medaliaţii olimpici au primit maşini Hyundai, Edit Târcolea a refuzat să comenteze acest subiect.

În primul rând a fost un eveniment privat pe care nu-l comentăm. Avem o relație bazată pe încredere, de colaborare (n.r.: cu COSR). Orice alt eveniment nu are vreo legătură cu noi. Nu comentăm evenimentele private”, a precizat Edit Târcolea.

COSR transmitea un comunicat pe site-ul său în care îşi manifesta loialitatea faţă de Toyota

La sfârşitul lunii august, COSR transmitea pe site-ul său un comunicat în care îşi manifesta loialitatea faţă de sponsorul său Toyota, pe care îl numea „singurul sponsor pe segmentul mobilitate”.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) mulțumește Toyota pentru faptul că a fost un sponsor excepțional pe segmentul mobilitate la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român este mândru să readucă în atenția tuturor susținătorilor Mișcării Olimpice, iubitorilor de sport și publicului larg faptul că Toyota este unicul sponsor al COSR, pe segmentul mobilitate, referindu-ne atât la automobile, cât și la alte echipamente de mobilitate asociate.

După semnarea parteneriatului global cu Toyota Motor Corporation prin Comitetul Internațional Olimpic (CIO), începând cu anul 2017, COSR a dezvoltat o excelentă colaborare cu Toyota România care a arătat permanent o atenție deosebită parteneriatului cu COSR.

Sportivi, oficiali, aparat de lucru al Comitetului Național Olimpic au fost beneficiarii unei susțineri continue din partea Toyota. De la beneficii, la evenimente organizate împreună, excelența a îmbrăcat parteneriatul dintre  Toyota și COSR.

Anul Olimpic reprezintă cel mai solicitat an in ceea ce privește asocierea vizualului Jocurilor Olimpice cu terțe branduri. COSR își exprimă public dezacordul față de campaniile de popularizare și/sau de publicitate neolimpică, care încalcă regulile CIO în materie și, se dezice total de astfel de situații, rămânând loiali Toyota Motor Corporation și Toyota România.

Fermitatea și eleganța cu care Toyota s-a prezentat permanent lângă Team Romania, generarea unui moment unic la Casa României, pe durata Jocurilor Olimpice Paris 2024, și întreaga conduită profesională a companiei ne obligă și ne onorează.

Mulțumim Toyota Motor Corporation, lider mondial pe segmentul mobilitate, pentru susținerea continuă a Team România”, transmitea COSR.

 

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:43 10 sept.

Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

0:16 10 sept.

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său

0:10 10 sept.

EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

0:08 10 sept.

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și