Închide meniul

Horațiu Moldovan a fost titular în Cosenza – Sassuolo 0-1! Ce notă a primit portarul român

Alex Ioniță Publicat: 21 septembrie 2024, 19:24

Reclamă
Horațiu Moldovan a fost titular în Cosenza – Sassuolo 0-1! Ce notă a primit portarul român

Horațiu Moldovan a fost titular în Cosenza - Sassuolo 0-1!

Profimedia

Horațiu Moldovan a fost titular în Cosenza – Sassuolo 0-1, meci care a contat pentru etapa a 6-a a sezonului de Serie B. Românul i-a impresionat pe specialiști și a primit o notă peste media echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan a plecat la Sassuolo în această perioadă de mercato, sub formă de împrumut, de la Atletico Madrid. Chiar dacă se afla într-un vestiar uriaș, la echipa antrenată de Diego Simeone, românul și-a dorit să joace și a ales echipa din Serie B.

Horațiu Moldovan a fost titular în Cosenza – Sassuolo 0-1!

Sassuolo a învins-o pe Cosenza cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Armand Lauriente, în minutul 52 al duelului.

Horațiu Moldovan nu și-a luat niciun gol în cadrul acestui duel, iar specialiștii de la sofascore.ro i-au oferit nota de 7,7, a doua din echipa lui Sassuolo.

Cea mai mare notă a fost obținută de fundașul Yeferson Paz, coleg cu Horațiu Moldovan. Acesta a fost desemnat omul meciului și a primit nota de 8,1, din partea specialiștilor.

Reclamă
Reclamă

Pentru Sassuolo urmează duelul cu Lecce, din Cupa Italiei. Partida se va juca pe data de 24 septembrie, de la ora 17:00.

Mircea Lucescu, reacţie categorică după ce Horaţiu Moldovan nu a acceptat convocarea în luna septembrie

Mircea Lucescu a oferit o reacţie categorică, după ce Horaţiu Moldovan nu a acceptat convocarea la echipa naţională, pentru „dubla” cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor.

Selecţionerul a transmis că a fost sunat de portarul român, însă el a fost cel care a luat decizia finală în cazul său, după ce s-a consultat şi cu antrenorul celor de la Sassuolo.

Reclamă

„(N.r. Despre Horaţiu Moldovan) Asta e hotărârea mea, e decizia mea în legătură cu el, m-a sunat şi m-a rugat să-l las, vrea să devină titular. Şi eu vreau să devină titular acolo. I s-a reproşat că nu a jucat, din cauză că nu s-a antrenat cu echipa şi are nevoie de timp pentru a se antrena cu echipa. Mi-a dat telefon. Consider că e mai important pentru noi să rămână acolo să se antreneze, să devină titular, decât să-l ţinem rezervă.

Nu regret cu absolut nimic, el şi-a dat seama că era rezervă, decât să fie rezervă, mai bine antrenament de antrenament…am vorbit cu antrenorul de la Sassuolo, îl aşteaptă să joace. A fost decizia mea, nu a lui! Dacă-l forţam, venea, dar nu vreau să-mi încep acest mandat cu ameninţări la adresa jucătorilor, nu sunt un antrenor care pedepseşte. Prefer o relaţie umană, să ne rezolvăm problemele”, a declarat Mircea Lucescu, la o conferinţă de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și