Închide meniul

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 18:41

Reclamă
Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Sassuolo/ Profimedia

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo. Portarul român a fost integralist în duelul cu Spezia, din etapa a şaptea de Serie B, iar jurnaliştii din Peninsulă au catalogat evoluţia sa ca fiind „decentă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sassuolo a încheiat la egalitate duelul cu Spezia, scor 0-0. Echipa lui Horaţiu Moldovan se menţine pe loc de podium, după şapte meciuri jucate.

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo

Horaţiu Moldovan a revenit în echipa de start a celor de la Sassuolo, după ce a fost ţinut pe bancă la meciul din Cupa Italiei, cu Lecce. Portarul român a fost titularizat în meciul cu Spezia, având câteva intervenţii salvatoare.

Italienii au tras concluziile, după evoluţia lui Horaţiu Moldovan. Publicaţia „de casă” a celor de la Sassuolo l-au notat pe Horaţiu Moldovan cu şase, după remiza cu Spezia. Aceasta a fost a treia cea mai mare notă primită de un jucător al lui Sassuolo, după ce Romagno a fost notat cu şapte şi Muharemovic cu 6,5.

Italienii au remarcat în special intervenţia lui Horaţiu Moldovan, la şutul atacantului de la Spezia, Di Serio. Totuşi, portarul român le-a dat emoţii fanilor la o ieşire eronată din repriza secundă, care ar fi putut s-o coste pe Sassuolo.

Reclamă
Reclamă

„A avut o intervenţie excelentă la şutul lui Di Serio, de la o distanţă mică, apoi a avut o ieşire periculoasă în repriza a doua. O gestionare decentă a mingii, cu ambele picioare„, au notat italienii de la sassuolonews.net, după 0-0 cu Spezia.

Horaţiu Moldovan a ajuns la un total de trei meciuri jucate pentru Sassuolo. Portarul împrumutat de Atletico Madrid în Serie B a evoluat în duelurile cu Carrarese, Lecce şi Spezia.

Horaţiu Moldovan, comparat de italieni cu Ederson

Horaţiu Moldovan a fost comparat de italieni cu Ederson. Portarul român a avut o prestaţie solidă în partida pe care Sassuolo a câştigat-o cu cei de la Cosenza, scor 1-0, din etapa trecută.

Reclamă

Mai mult, italienii au scos în evidenţă şi faptul că Horaţiu Moldovan nu a primit gol în cele două meciuri jucate pentru Sassuolo.

”Moldovan ca Ederson: golul lui Sassuolo contra celor de la Cosenza a venit după degajarea portarului. Două jocuri și două meciuri fără gol primit, singurele două din acest sezon pentru echipa lui Grosso, care în precedentele 5 meciuri dintre campionat și Cupă primise mereu goluri, 4 doar împotriva lui Cremonese, apoi câte unul pe meci.

Moldovan și-a arătat toate calitățile în ultimul meci de campionat, dovedind a fi mult mai mult decât un simplu portar. A avut un rol important în acțiunea care a dus la golul victoriei semnat de Armand Laurienté”, au scris italienii de la sassuolonews.it.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și