Închide meniul

VIDEO Imagini rare! Conor McGregor, în cârje după ce a fost bătut crunt de Justin Poirier. "N-am mai trecut prin aşa ceva"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 7:06

VIDEO Imagini rare! Conor McGregor, în cârje după ce a fost bătut crunt de Justin Poirier. "N-am mai trecut prin aşa ceva"

ProfimediaImages

Conor McGregor, în cârje după înfrângerea cu Poirier

"Piciorul e complet 'mort', e compromis. Nu am reușit să ajustez loviturile. Felicitări lui Dustin, mă bucur pentru el, dar și pentru mine, deoarece am avut șansa să lupt în acest vremuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu de digerat, nici nu-mi dau seama dacă sunt atât de supărat. Nu știu ce să zic. Voi avea o abordare diferită la al treilea duel cu Dustin. Nu e de glumă cu loviturile acestea. Lovitura aceea joasă la gambă… n-am mai trecut prin așa ceva", a spus McGregor, la conferinţa de presă de după înfrângerea cu Poirier. 

Conor McGregor a suferit primul K.O. al carierei

Pentru McGregor, acesta a fost primul K.O. suferit în întreaga carieră. Poirier l-a pus la podea pe irlandez după o serie de pumni nimicitoare şi a oprit cronometrul la două minute şi 32 de secunde, din repriza a doua. 

Acesta şi-a luat astfel revanşa după ce, în 2014, fusese învins tot prin K.O. tehnic de McGregor, încă din prima rundă. Scorul dintre cei doi este acum 1-1, iar McGregor a ajuns la 22 de victorii şi 5 înfrângeri, în UFC, în timp ce Poirier şi-a trecut în cont 27 de victorii, fiind învins de 6 ori.

Reclamă

"Am pus în ring ceea ce am lucrat. Conor a acceptat rezultatul cu profesionalism. Acum e 1-1 la duelurile directe. Poate va trebui să ne întâlnim încă o dată. Sunt fericit, sunt fericit cu omul pe care îl văd în oglindă", a spus Poirier, imediat după finalul luptei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” Vezi toate știrile
Citește și