Închide meniul

A intrat pe tron în ring, era să iasă pe targă! Ryan Garcia îl face KO pe Campbell după ce a trecut prin momente grele

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 3 ianuarie 2021, 10:50

A intrat pe tron în ring, era să iasă pe targă! Ryan Garcia îl face KO pe Campbell după ce a trecut prin momente grele

Profimedia Images

Ryan Garcia

Ryan Garcia devine un superstar din ce în ce mai mare în box. Americanul de origine mexicană a reușit un KO spectaculos, în runda a 7-a, cu englezul Luke Campbell. Meciul nu a fost lipsit de emoții. Garcia a fost pus la podea în runda a doua, după un croșeu de stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campbell nu a reușit totuși să concretizeze momentul, iar Garcia a rezistat până la pauză iar apoi a controlat meciul până în runda a 7-a, când l-a prins pe adversar cu un uppercut la corp.

La doar 22 de ani, Garcia a ajuns la un palmares incredibil de 21 de victorii din tot atâtea meciuri, 18 dintre ele prin KO. Mai mult, americano-mexicanul a cucerit centura interimară WBC, și speră la un meci de titlu mondial anul acesta.

Garcia a fost felicitat după meci de Canelo Alvarez, unul dintre cei mai buni boxeri de pe planetă. Acesta a câștigat și el meciul disputat pe 19 decembrie, și a venit la meci pentru a-și susține prietenul de origine mexicană.

Pentru Ryan Garcia, următorul meci ar putea fi cu unul dintre campionii mondiali. Devin Haney, Gervonta Davis și Teofimo Lopez sunt cei mai buni boxeri la categoria ușoară în acest moment. 

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și