Închide meniul

Euro 2020 | Avem gazon de Europene, pe Arena Naţională! "Avem `verde` şi de la UEFA. Suntem bine pregătiţi la acest capitol"

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 11:18 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:11

Reclamă
Euro 2020 | Avem gazon de Europene, pe Arena Naţională! "Avem `verde` şi de la UEFA. Suntem bine pregătiţi la acest capitol"

Hepta

Avem gazon pentru meciurile de la Euro 2020

"Avem ”verde” şi de la UEFA pentru gazon. Azi dimineaţă am dorit să aflu personal şi de la unul dintre cei mai buni specialişti ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă suntem bine pregătiţi la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie. Aşadar, suntem în grafic. Am avut o discuţie şi cu echipa din România, care a obţinut acest rezultat de etapă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi le-am cerut să menţină acest ritm bun de îngrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Îi mulţumesc lui Greg Whately – expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasă şi îl aşteptăm la meciuri", a scris Dan pe Facebook.

Euro 2020 | Doar suporteri vaccinaţi pe Arena Naţională

Premierul Florin Cîţu a anunţat că la meciurile de la Euro 2020 găzduite de Arena Naţională vor participa doar fani vaccinaţi. Cel mai mare stadion al ţării va găzdui maximum 13.000 de spectatori la fiecare duel.

"Avem certificat de vaccinare şi în România şi vom face Campionat European în România pentru persoane vaccinate. Deja există aceste lucruri", a spus Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Euro 2020 | Arena Naţională va găzdui 4 partide din cadrul competiţiei

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și