Închide meniul

GALERIE FOTO | Calea ferată dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni este aproape gata! Când se va da în folosinţă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 13:29

Reclamă
GALERIE FOTO | Calea ferată dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni este aproape gata! Când se va da în folosinţă

Facebook - Bucharest Airports

Calea ferată este aproape gata

Pe pagina de Facebook Bucharest Airports au apărut fotografii care surprind stadiul lucrărilor. Dacă Gică Popescu estima că de la data de 15 iunie se va putea circula, noua dată de deschidere este acum 26 august. Staţia de la Otopeni este finalizată, iar în zilele următoare vor începe probele pe cei aproape 20 de kilometri de cale ferată care leagă Bucureştiul de aeroport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proiectul a fost demarat în vederea meciurilor de la Euro 2020, ce vor fi organizate în România. Turneul final s-a amânat cu un an, aşa că micile întârzieri n-au mai contat. 

Gică Popescu a pierdut pariul în privinţa căii ferate

Gică Popescu a colaborat cu Guvernul României în privinţa organizării lucrărilor pentru Euro. La începutul lunii mai a făcut un pariu, care se pare că este pierzător. 

"Eu voi lua data de 15 iunie 2020 ca deadline, pentru că am făcut un pariu. Știam că se va desfășura Euro 2020 și trebuia să înceapă pe 14 iunie. Acela va fi reperul. Dacă nu va fi gata, voi plăti pariul", a declarat Gică Popescu la acea vreme. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și