Închide meniul

I-au dat acum medalia olimpică de la Londra, din 2012! Între timp, Ruth Beitia s-a retras!

Cătălin Oprișan Publicat: 8 aprilie 2021, 9:34

Reclamă
I-au dat acum medalia olimpică de la Londra, din 2012! Între timp, Ruth Beitia s-a retras!

Profimediaimages

Până la Tokyo, Ruth Beitia este ”regina” la zi a săriturii în înălțime de la Jocurile Olimpice

Săritoarea în înălțime Ruth Beitia, retrasă din activitate, a fost anunțată că a devenit ”bronzul” de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, după nouă ani de procese și scandaluri. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins recursul rusoaicei Svetlana Șkolina, precum și a încă 11 sportivi ruși, toți acuzați de dopaj, ceea ce a făcut ca atleta iberică, ocupanta locului 4 atunci, să ”prindă” podiumul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruth Beitia a decis, imediat după Londra, să se retragă, supărată că nu a cucerit nicio medalie. După un an de pauză, a fost convinsă să revină, obținând ”bronzul” la Campionatele Mondiale de la Moscova. Unde, ce să vezi, a concurat și Șkolina, care a terminat pe locul secund! După suspendarea rusoaicei, Beitia a devenit vicecampioană mondială!

Beitia, care s-a retras în octombrie 2017, la 38 de ani, este unica atletă spaniolă cu două medalii olimpice, după ce a terminat pe prima treaptă a podiumului la Rio de Janeiro, în 2016. A cochetat cu politica, un singur an, după care a abandonat, motivând ”motive strict personale și de familie”. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și