Închide meniul

”Bucătarul” Steph Curry s-a întors la treabă! Vedeta lui Golden State a înscris 62 de puncte într-o performanță ”monstruoasă”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 ianuarie 2021, 16:50

”Bucătarul” Steph Curry s-a întors la treabă! Vedeta lui Golden State a înscris 62 de puncte într-o performanță ”monstruoasă”

profimediaimages

Steph Curry a înscris 62 de puncte pentru Golden State Warriors

Câștigător a două premii MVP (Cel mai valoros jucător), Steph Curry și-a ajutat echipa să câștige cu 137-122 împotriva formației din Portlands. Coordonatorul de joc a început ”ca din pușcă” și avea 21 de puncte după doar primul sfert. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singura parte mai puțin bună a serii, dacă se poate spune așa, a fost atunci când Curry a ratat o aruncare liberă (pe lângă cele 18 pe care le-a înscris) și și-a încheiat seria de 80 fără greșeală. 

Cele 62 de puncte ale sale au stabilit și recordul pentru Chase Center, super-arena terminată în 2019.

Steph Curry trebuie să o ”care” pe Golden State Warriors

Într-un sezon în care celălalt superstar, Klay Thompson, este accidentat și nu va putea să își ajute echipa, întreaga sarcină va cădea pe umerii lui Curry. Thompson chiar l-a fericitat pe colegul său din linia de fund a celor de la Warriors, acum ambii având meciuri cu peste 60 de puncte înscrise.

Reclamă

Cu acest meci, Stephen Curry a ajuns la șapte meciuri în carieră cu cel puțin 50 de puncte înscrise și primul jucător de la regretatul Kobe Bryant (20 decembrie 2005) care să înscrie cel puțin 30 de puncte în fiecare jumătate a unui meci de baschet din NBA.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și