Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Carmen Tocală, pariu inedit făcut cu Ion Ţiriac. Cum poate câştiga o maşină de colecţie a miliardarului român

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 9:37

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Carmen Tocală, pariu inedit făcut cu Ion Ţiriac. Cum poate câştiga o maşină de colecţie a miliardarului român

AS.ro LIVE

Carmen Tocală, dezvăluiri surprinzătoare la AS.ro LIVE

  • Carmen Tocală a fost la AS.ro LIVE
  • Ce rol a avut Ilie Năstase în pariul făcut de Ion Ţiriac

Gabriela Irimia, Anca Stoenescu, Sonia Ursu și Gabriela Mărginean au dat lovitura şi se vor lupta pentru o medalie olimpică. Tocală a avut încredere deplină în sportivele noastre şi a pus chiar un pariu surprinzător cu miliardarul Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac poate rămâne fără o maşină de colecţie 

"Aşteptăm medalie, nu doar să participăm la Jocurile Olimpice. Ţin minte ce am zis, am pariu cu domnul Ţiriac pe o maşină de colecţie. Ilie Năstase a 'tăiat' pariul. Mă ocup în mod direct. Dânsul m-a provocat, nu a crezut că ne calificăm. La pariu nu contează culoarea medaliei, dar ştiu ce urmăresc eu.

(Cătălin Oprişan: Deci dacă vine medalia, îţi alegi o maşină din colecţia dumnealui?) Trebuie să văd Ilie Năstase ce spune, că dânsul a 'tăiat' pariul", a declarat Carmen Tocală la AS.ro LIVE.

Reclamă

Româncele au câştigat duelul, în luna noiembrie, duelul la baionetă cu reprezentativa Franţei. Au avut, cu mari emoţii, câştig de cauză în clasamentul FIBA.

"Sunt mândră de evoluţia fetelor. La această calificare am avut un concurs de factori şi de efort conjugat cum rar se vede în lume. Noi am depunctat Franţa.

Reclamă

Noi nu am avut niciodată baschet la Olimpiadă, am jucat calificări în 1930, au mai jucat calificări băieţii prin 1950", a precizat legenda baschetului românesc feminin.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea