Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Iannis din baschet se pregăteşte pentru NBA! Vrea să îi calce pe urme lui Ghiţă Mureşan

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 17:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Reclamă

La 16 ani, are 1.93 metri şi creşte ca Făt-Frumos. Iannis Păduraru visează să facă repede pasul spre NBA, dupa ce a ajuns la una din cele mai tari academii de baschet – cea din Tenerife! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este primul meu pas. După asta mi-aş dori foarte tare să fiu selectat la colegii şi de acolo, direct în NBA, la echipa mea de suflet, Miami Heat", a declarat tânărul baschetbalist pentru AntenaSport. 

Cum se pregăteşte baschetbalistul

Iannis se pregăteşte pentru NBA cu aruncări de la mijlocul terenului. 

"Când eram mic jucam un joculeţ în care ultimul care nu marca de la mijloc trebuia să aducă gogoşi tuturor din echipă. Nimeni nu dorea să aducă gogoşi, dar sper că o să reuşesc să marchez şi în meciuri de la mijloc. La acele joculeţe cam excelam, cu toate că am mâncat destule gogoşi", a povestit Iannis al baschetului românesc. 

Pe urmele lui Ghiţă Mureşan

Înălţimea deja îi pune probleme puştiului.

Reclamă

"Am dat cu capul de câteva ori la uşile mai mici. La 2 metri, vă daţi seama, toate uşile vor fi o problemă. Şi în avion este complicat, este cu scăunele", s-a amuzat tânărul care vrea să-i calce pe urme lui Ghiţă Mureşan. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și