Închide meniul

Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital! Care este starea legendei din NBA

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 11:08

Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital! Care este starea legendei din NBA

Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital

Kareem Abdul-Jabbar / Profimedia

Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital! Fostul mare jucător de baschet a suferit o fractură la şold după ce a căzut în timpul unui concert în Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza acestei fracturi la şold, Kareem Abdul-Jabbar, în vârstă de 76 de ani, va trebui să fie operat la şold.

Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital! Care este starea legendei din NBA

Legenda NBA, Kareem Abdul-Jabbar, a fost internat în spital cu o fractură de şold survenită în urma unei căzături în timp ce asista la un concert la Los Angeles, relatează presa internaţională, potrivit news.ro.

Fostul jucător al echipei Lakers, în vârstă de 76 de ani (care a jucat pentru Los Angeles timp de 14 sezoane), a suferit o fractură de şold şi va trebui să fie operat.

Membru al Hall of Fame, „KAJ” se află în prezent în spital la UCLA, unde reprezentantul său, Deborah Morales, a declarat că starul este „profund recunoscător medicilor care au grijă de el”.

Reclamă

Kareem Abdul-Jabbar a fost de şase ori campion NBA şi de şase ori MVP în cele 20 de sezoane petrecute în liga nord-americană de baschet. El a debutat în NBA în 1969 cu Milwaukee Bucks, pe care i-a condus la primul lor titlu NBA în 1969. Transferat la Los Angeles Lakers în 1975, unde a jucat alături de fundaşul Magic Johnson, a câştigat cinci titluri în anii 1980. S-a retras în 1989.

Timp de mai mulţi ani, Kareem-Abdul Jabbar a deţinut recordul de puncte în NBA, stabilit în 1984. Această bară mitică de 38.387 de puncte nu a fost depăşită decât în februarie 2023 de superstarul lui LeBron James de la Lakers.

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie, după ce a doborât recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul de 38 de ani nu a stat pe gânduri și a susținut că poate fi considerat cel mai mare baschetbalist. În ultimii ani, ”lupta” pentru titulatura de GOAT a fost dusă, în opinia fanilor și a specialiștilor, între LeBron James, Kobe Bryant și Michael Jordan.

Imediat după meciul cu Oklahoma City Thunder, ”Shaq” a avut dialogul cu Lebron în timpul Postgame Show”Am spus la începutul acestei emisiuni că mi-aș fi dorit ca eu să fi avut parte de acest moment în care să-l depășesc pe Kareem. Știu care ar fi fost atitudinea mea, dar te face asta cel mai mare jucător din istorie? Ești The GOAT?”, a întrebat Shaquille O’Neal.

”Voi lăsă restul lumii să stabilească asta. Este o discuție interesantă”, a spus, inițial, LeBron, care a fost întrerupt de uriașul O’Neal: ”Vreau să te aud pe tine că spui asta”, i-a cerut cel care este pe 8 în topul celor mai mari marcatori din NBA, cu 28.596 de puncte.

”Eu m-aș alege pe mine, în fața oricui a mai jucat acest sport. Fiecare va avea favoritul lui, dar eu știu ce am adus acestui sport și știu ce aduc sportului în fiecare seară când joc și ce pot face pe teren. Întotdeauna am simțit că sunt cel mai bun care a jucat acest sport, dar sunt mulți alți mari jucători și îmi pare bine că am avut parte de o asemenea călătorie”, a mai spus James.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și