Închide meniul

Kobe Bryant a plătit 22.000 de dolari ”distracția” unui debutant pe care nu-l cunoștea!!!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 7 martie 2022, 15:40

Kobe Bryant a plătit 22.000 de dolari ”distracția” unui debutant pe care nu-l cunoștea!!!

Chandler și Kobe, pe vremea când primul evolua la Dallas

Foto: Profimediaimages

Chandler Parsons se găsea, în 2011, în sezonul său de debut în NBA. 2.06 m., Houston Rochets. ”La meciul cu Los Angeles Lakers, am primit ordinul de-al ține pe Kobe Bryant”, dă drumul poveștii. ”Știți cum se spune în sport: se duce ăla la toaletă, tu, după el. Pleacă ăla acasă, tu, după el!” I-au spus ca în ”Stamples Center” să nu-și ia ochii de la vedetă. ”În ultimul sfert, devenise extrem de amabil”, și-a adus aminte Parsons în podcastul ”All The Smoke”. L-a întrebat ce face după meci. Chandler a zis să nu plece pe fentă. E clar o capcană de-a lui Kobe. ”Ce e asta, ce vrei să știi, crezi că mă prinzi?”, a întrebat debutantul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar Kobe nu utiliza nicio tactică! Pur și simplu îl întreba. Atunci, deși nelămurit complet cum stau lucrurile, Parsons i-a răspuns că vrea să dea o masă după, alături de colegi. ”Hai că-ți organizez eu ceva frumos, fac rost de numărul tău de telefon!”, a auzit și-a rămas cu gura căscată.

”Când am văzut nota, m-a luat cu leșin”

Peste câteva ore, debutantul cina alături de coechipierii de la Rockets, în hotel, când a primit un mesaj de pe un număr necunoscut. ”Gata, am rezolvat! Totul e aranjat la Supper Club. Mamba”. ”M-am uitat în jur. Mă, care vă bateți joc de mine?”, a întrebat. A cercetat, a aflat că numărul este al lui Kobe Bryant. Vedeta i-a scris că nu poate ajunge, dar că poate lua cu el toți prietenii și colegii, pentru că a aranjat personal!

”Am stat acolo până la ora 2 dimineața, iar un ospătar mi-a spus că nota ajunge undeva pe la 22.000 de dolari. M-a luat cu leșin. Nu aveam cum să plătesc de pe cardul bancar. Tata, care era specialist financiar, nu mă lăsă să cheltuiesc atât, urma să mă omoare. Dar omul mi-a zis să stau liniștit, totul este plătit de domnul Bryant!!! 22.000 de dolari. Toți îmi spuseseră că e dur, că te atacă, să ai mare grijă, eu mă gândeam că tipul a fost genial, incredibil!”, a încheiat Parsons, care a mai evoluat, în NBA, la Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies și Atlanta Hawks. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și