Închide meniul

O echipă din România şi-a schimbat denumirea. Poartă numele Simonei Halep! "E cel mai potrivit moment"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2020, 6:34

Reclamă
O echipă din România şi-a schimbat denumirea. Poartă numele Simonei Halep! "E cel mai potrivit moment"

Profimediaimages

Simona Halep tocmai a câştigat primul turneu de pe timpul pandemiei

Conducătorii au anunţat că momentul ales a fost unul ales cu mare atenţie. Gruparea de la malul mării a decis astfel să sărbătorească şi succesul înregistrat de ocupanta locului 2 WTA în turneul de la Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, precum pasărea Phoenix

"După o decadă în care am crescut împreună și am bătut la porțile marii performanțe pentru a ne face un nume în baschetul din România, a venit momentul să facem un nou pas important în istoria clubului nostru.

Cu mândrie vă anunțăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responzabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fi model de inspirație pentru viitoarele talente ale baschetului constănțean. În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Știința Constanța, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanța, clubul nostru își va schimba și el numele și se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Și ce moment mai potrivit ar putea fi dacă nu unul care vine imediat după succesul Simonei la Praga Open după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus.

Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obținute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanței și a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc „familia“ Phoenix Constanța și împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacție, să atingem noi praguri ale succesului și să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep", se anunţă în comunicatul clubului.

Reclamă

Momentul a fost marcat şi de un clip special pregătit de cei de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și