Închide meniul

Reguli stricte pentru echipele de juniori de baschet. Sportivii vor fi descălţaţi şi măsuraţi. Federaţia Română de Baschet, condiţii legate de înălţime

Publicat: 30 august 2022, 19:14

Reclamă
Reguli stricte pentru echipele de juniori de baschet. Sportivii vor fi descălţaţi şi măsuraţi. Federaţia Română de Baschet, condiţii legate de înălţime

Carmen Tocală este preşedintele Federaţiei Române de Baschet

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Reguli stricte pentru echipele de juniori de baschet. Sunt obligate să aibă jucători cu o anumită înălţime pentru a putea participa în fazele finale ale competiţiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia Română de baschet a decis, la propunerea Colegiului Central al Antrenorilor, să oblige echipele de juniori pentru a în echipă sportivi cu o anumită înălţime pentru a putea participa în fazele finale ale competiţiilor.

Reguli stricte pentru echipele de juniori de baschet

De exemplu, în competiţia U19, echipele vor fi obligate de a avea în echipă doi jucători cu o înălţime de peste 1.95 sau unul de peste 2 metri. În competiţia feminină, de la aceeaşi categorie de vârstă, echipele trebuie să aibă două jucătoare de peste 1.80 sau una de peste 1.85.

Vedeţi mai jos regulile uluitoare din compeţiile de baschet

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și