Închide meniul

Eliza Buceschi, mesaj emoţionant după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului: „Asta va lăsa urme!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 19:30

Eliza Buceschi, mesaj emoţionant după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului: „Asta va lăsa urme!

Eliza Buceschi, mesaj emoţionant după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului

Eliza Buceschi, în timpul unui meci al României/ Profimedia

Eliza Buceschi a transmis un mesaj emoţionant, după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului, cât şi calificarea la turneul preolimpic din vară. Handbalista a mărturisit „tricolorele” sunt extrem de afectat de acest rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins la limită Polonia, în ultimul meci din grupele principale de la Campionatul Mondial. Succesul însă nu le-a ajutat pe „tricolore” să se califice în sferturi, şi vor încheia turneul final pe locul 12.

Eliza Buceschi, mesaj emoţionant după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului

La scurt timp după meciul cu Polonia, Eliza Buceschi a transmis un scurt mesaj. Handbalista de la Rapid a declarat că turneul final le-a trecut pe „tricolore” prin toate stările. Aceasta susţine că rezultatul va „lăsa urme” pentru fiecare jucătoare.

Buceschi le-a mai mulţumit tuturor celor care au susţinut echipa naţională, declarându-se mândră de faptul că este româncă.

„Am râs, am plâns, am sperat, am căzut, ne-am ridicat și am continuat. Ne-am dorit mult, însă din păcate nu am reușit să ne îndeplinim obiectivul și asta va lăsa urme pentru fiecare dintre noi.

Reclamă

La finalul acestui Campionat Mondial vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au încurajat de aici sau de acasă. Mândru că sunt român!”, a transmis Eliza Buceschi, pe contul ei de Instagram.

Eliza Buceschi a fost cea mai bună jucătoare din lotul României, la Campionatul Mondial din acest an. Aceasta a fost desemnată MVP la toate cele patru meciuri ale naţionalei de la turneul final.

Gheorghe Tadici, discurs vehement după eliminarea României de la Campionatul Mondial

Gheorghe Tadici a avut un discurs vehement după eliminarea României de la Campionatul Mondial. Fostul selecţioner al României a spus că, dacă era în locul lui Florentin Pera, nu o folosea deloc pe Cristina Neague la Campionatul Mondial de handbal.

Reclamă 4 / 0/3

„Ea nu s-a antrenat o lună de zile. Am spus-o înainte și o spun și acum că dacă nu e aptă 100% nu ar trebui să fie folosită și, mă rog, s-a întâmplat. A vrut și ea să ajute, a fost dornică să ajute. A ajutat cât a putut. Nu știu cât a putut și cât nu a putut. Eu, așa cum am declarat și înainte de Campionatul Mondial, eu dacă eram în locul lui Pera nu o foloseam dacă nu era aptă 100%. E o jucătoare foarte bună, cu un IQ foarte bun. Însă totul în ultimii ani a gravitat în jurul ei. E un sport de echipă.

Dacă nu joci colectiv ambele faze, și apărare, și atac, e mai dificil să apară rezultate de excepție. Răspunsul meu e așa. Dacă Cristina Neagu ar fi fost 100% aptă la Campionatul Mondial, probabil că am fi avut o victorie și în meciul cu Germania care a fost meciul de căpătâi, așa”, a spus Gheorghe Tadici la sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și