Închide meniul
VIDEO

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în finala de 500 de metri, în AntenaPLAY! Cursă formidabilă a românului

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 19:00 / Actualizat: 26 august 2023, 15:51

Reclamă
Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în finala de 500 de metri, în AntenaPLAY! Cursă formidabilă a românului

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur, în finala de 500 de metri, exclusiv în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă, în timpul unei curse/ Agerpres

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în finala de 500 de metri, cursa care s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY. Românul a cucerit în premieră aurul la 500 de metri, după o cursă formidabilă la Mondialele de la Duisburg. Chirilă a înregistrat timpul de 01:45.373, fiind urmat e podium de Scheibner, care a înregistrat timpul de 01:45.723.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă este calificat şi în finala de 1000 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Şi această finală se va vedea în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 13:01.

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur, la 500 de metri, în AntenaPLAY

Update: Cătălin Chirilă a oferit şi primele declaraţii, după ce a câştigat aurul în finala de 500 de metri, de la Campionatele Mondiale de Înot.

Mă simt foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru încurajări. Iubesc această zonă. Cursa de 1000 de metri rămâne favorita mea. Dar o iubesc şi pe cea de 500 de metri, doar sunt campion mondial acum”, a declarat Cătălin Chirilă, după finala de la 500 de metri liber.

Update: Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în finala de 500 de metri, înregistrând timpul de 01:45.373! Românul a fost urmat pe podium de favoritul publicului, Scheibner.

Reclamă

Update: Cătălin Chirilă s-a clasat pe primul loc, după 250 de metri din finala de 500 de metri.

Update: Începe finala de 500 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Cătălin Chirilă a luat startul de pe linia a cincea.

Update: Cătălin Chirilă se pregăteşte de finala de 500 de metri!

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Chirilă s-a calificat fără emoţii în finala de la 500 de metri, de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Românul a înregistrat cel mai bun timp din semifinalele de la canoe simplu, anume 01:46.861.

Chirilă a fost singurul care a oprit cronometrul sub timpul de 1.47, fiind urmate de germanul Conrad Scheibner, care a înregistrat timpul de 01:47.994.

În finala de la 500 de metri, Cătălin Chirilă va lua startul de pe linia a cincea. În finală, vor mai participa şi Daniel Fejes, Jiri Minarik, Conrad Scheibner, Serghei Tarnovschi, Pavlo Altukhov, Chenwei Yu, Sergey Yemelyanov şi Adrian Sieiro.

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă, pentru AntenaSport, înainte de a pleca spre Duisburg.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și