Închide meniul

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: „Când stai cu el înţelegi de ce e aşa”

Alex Masgras Publicat: 16 octombrie 2024, 14:46

Reclamă
Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: „Când stai cu el înţelegi de ce e aşa

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: "Când stai cu el înţelegi de ce e aşa"

Luis Castro şi Cristiano Ronaldo / Profimedia

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo. Luis Castro, fostul antrenor al celor de la Al Nassr, care s-a despăţrit de echipa din Arabia Saudită la jumătatea lunii septembrie, a vorbit despre starul portughez şi despre relaţia pe care a avut-o cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr şi Cristiano Ronaldo pot fi urmăriţi în Liga Campionilor Asiei. Competiţia este transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: „Când stai cu el înţelegi de ce e un fenomen”

Timp de un an şi două luni, antrenorul portughez a avut oportunitatea de a lucra alături de unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile. La mai bine de o lună de la despărţirea de Al Nassr, Castro a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ronaldo şi a recunoscut că a înţeles de ce este un fenomen, după ce a avut ocazia de a-l urmări zilnic la antrenamente.

„Cristiano a fost, este şi va fi mereu motivat să fie cel mai bun. Poţi vedea asta în fiecare zi la antrenament. Are mereu o dorinţă uriaşă de a juca, de a doborî recorduri, de a marca goluri frumoase. Când stai cu el înţelegi de ce este un fenomen. Continuă să fie decisiv în tot ce face. Ştie că fotbalul i-a oferit aproape totul şi îl iubeşte foarte mult”, a declarat Luis Castro, fostul antrenor de la Al Nassr, citat de ojogo.pt.

Cristiano Ronaldo a doborât recent borna 900 de goluri în cariera sa, iar scopul portughezului este să ajungă la cota 1000. Luis Castro are încredere că Ronaldo poate ajunge la acest număr de goluri, chiar dacă nu va depinde în totalitate de el:

Reclamă
Reclamă

„Nu va depinde de el, ci de context. Noi am încercat să scoatem tot ce e mai bun din el şi am reuşit să îl ajutăm să termine anul 2023 în postura de cel mai bun marcator. Sper că va avea un mediu favorabil şi va reuşi să depăşească acea bornă”, a mai spus Luis Castro.

În Nations League, Cristiano Ronaldo a marcat în duelul din Polonia. Acum, portughezul se pregăteşte pentru duelurile din deplasare cu Al Shabab, în campionat, şi Esteghlal, din Liga Campionilor Asiei. Meciul cu Esteghlal se joacă pe 22 octombrie, de la ora 19:00, LIVE în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Gary Neville a reacționat, după ce a aflat că Thomas Tuchel este noul selecționer al Angliei: „Am un sentiment de dezamăgire!”

19:12

CSM Bucureşti – Rapid 29-24! Echipa Cristinei Neague rămâne neînvinsă în Liga Naţională

19:11

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. Jamie îi calcă pe urme la doar 13 ani

19:10

Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare: „E extraordinar”

18:19

Thomas Tuchel le-a răspuns contestatarilor şi le-a făcut o promisiune fanilor englezi! Ce a răspuns când a fost întrebat de imn

18:09

Mircea Rednic, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo, după procesul câștigat: „Lucrurile se puteau rezolva!”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și