Închide meniul

CSA Steaua a rupt contractele cu Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli! Cele două atlete s-au înţeles deja cu rivala Dinamo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2022, 13:01

CSA Steaua a rupt contractele cu Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli! Cele două atlete s-au înţeles deja cu rivala Dinamo

CSA Steaua a încetat colaborarea cu atletele Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli

Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli / Facebook Steaua București

CSA Steaua a anunţat, marţi, că a încetat colaborarea cu atletele de origine kenyană Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli. Clubul nu i-a prelungit contractul nici antrenorului Carol Şanta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit orangesport.ro, cele două atlete s-au înţeles deja cu Dinamo, la fel cum a procedat şi campionul mondial David Popovici.

CSA Steaua a încetat colaborarea cu Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli

“Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt:

1. Sportivele au refuzat participarea la competiţiile naţionale desfăşurate în anul 2022, nerespectând astfel obligaţiile stipulate în contractele de activitate sportivă;

2. Comportamentul antrenorului Carol Şanta, în timpul derulării contractului, a fost total contrar cu principiile şi valorile clubului Steaua Bucureşti. Mai mult decât atât, ne-au fost semnalate practici neloiale ale antrenorului faţă de cele două sportive.

Reclamă

Ca urmare a celor menţionate mai sus, clubul Steaua Bucureşti se dezice de astfel de practici, care pot aduce prejudicii de imagine celui mai important club sportiv din România”, se arată în comunicatul clubului.

Cum a fost convins David Popovici să o lase pe Steaua pentru Dinamo

S-au aflat detalii din interior despre „trădarea” lui David Popovici. Ionuţ Popa, preşedintele CS Dinamo, a dezvăluit cum l-a convins pe tânărul de 17 ani să îşi rezilieze înţelegerea cu CSA Steaua şi să semneze cu alb-roşiii. Înotătorul care a scris deja istorie mai are contract cu Dinamo până în vară lui 2024, perioadă care coincide cu Jocurile Olimpice de la Paris, la care sportivul ţinteşte medalia de aur.

Ionuţ Popa, preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, a fost invtatul emisiunii moderate de Cătălin Oprişan, AS.ro Live. Acesta a mărturist cum David Popovici a ajuns sub contract cu clubul pe care îl conduce, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu rivalii de la Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Popa a povestit cum David Popovici a ajuns în curtea clubului Dinamo. Preşedintele clubului se declară fericit de alegerea făcută în urmă cu un an, emulaţia creată de înotător fiind una imensă după Campionatul Mondial de la Budapesta.

„David Popovici e al României. Nu sunt bucuros neapărat pentru rezultate, poate sună ciudat, ci pentru emulaţia pe care a creat-o.

Nu l-am furat. L-am observat la Jocurile Olimpice. Am sunat pe cineva care să-mi spună totul despre el. Am aflat că perioada lui contractuală încetează după JO. Mi-am spus că este normal să ne încercăm norocul, să-i facem o ofertă. În acel moment am gandit o strategie, că nu ni-l dorim doar pe David Popovici, ci tot sistemul din jurul lui.

L-am sunat pe tatăl lui David. Mi-a spus că din monetul în care devine liber de contract, putem discuta. Mi-a spus că are mai multe oferte, nu doar de la Steaua şi Dinamo, au fost 4 oferte. Mi-a spus că va analiza şi că în funcţie de condiţiile materiale, nu de bani, pentru că Steaua are un buget mai mare cu 50% decât Clubul Dinamo, va alege”, a declarat Ionuţ Popa.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și