Close

VIDEO! A ratat ”Mondialele” pentru că talpa a fost prea înaltă!!!

Avatar photo

De Cătălin Oprișan
Publicat: 7 iulie 2022, 13:39

Yulimar Rojas, campioana mondială și olimpică la triplu-salt, a ratat participarea la World Athletics Championship de la Eugene, Oregon, SUA, după ce a folosit la săritura în lungime pantofii de sport de la proba favorită, cu… cinci milimetri mai groși!!!

Reclamă

Yulimar Rojas nu va putea concura la Eugene, unde spera să devină prima femeie cu medalie de aur, în aer liber, la săritura în lungime și la triplu-salt / Profimediaimages

Yulimar Rojas, ”regina” de la triplu-salt, intenționa, la ”Mondialele” de la Eugene, să devină prima sportivă ce termină pe primul loc la săritura în lungime, dar și la triplu-salt, în aer liber, aceasta perfomanță fiiind atinsă, până în prezent, doar în sală. A stabilit un nou record național, cu 6,93m (pe 8 iunie), a îndeplinit baremul, dar n-a primit permisiunea de a ajunge în Statele Unite, pentru că a concurat cu pantofii de sport de la triplu-salt la săritura în lungime!

Reclamă

Conform regulamentelor, talpa de la triplu-salt are înălțimea de 25 de milimetri, dar ea a sărit cu ei și la lungime, unde înălțimea permisă este de doar 20 de milimetri!!!

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
19:30 Noi dezvăluiri despre Michael Schumacher. Modul în care s-a schimbat viaţa soţiei şi copiilor după teribilul accident 18:39 Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă îl anunţă pe Ladislau Boloni că s-a speriat degeaba de clauzele din contract: „Aceeaşi ar fi fost propunerea noastră!” 18:37 FotoRomânia U19 s-a calificat la Turul de Elită pentru Euro 2023, după ce a învins Austria U19! 18:18 Răzvan Burleanu a anunțat că Edi Iordănescu rămâne la națională: „N-aș vrea să compar mandatele”. Prima reacție a președintelui FRF, după o nouă campanie ratată 18:05 Ciprian Marica l-a desființat pe Răzvan Burleanu: „Mai avea puțin și o întreba pe femeia de serviciu dacă vrea să fie selecționer!” 17:31 FotoImagini de necrezut! Rareş Burnete a marcat pentru România U19 şi s-a accidentat într-un gard! A fost schimbat şi luat cu salvarea 17:28 Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător! Anunț incredibil 17:10 Foto„Nu sunt o femeie care să stea la cratiță”. Cea mai cunoscută amantă din România are o pasiune costisitoare: „Viața mea este wow!” 17:06 Victor Pițurcă, anunț categoric după ce România a retrogradat în Liga C din Nations League: „Să renunțe rapid la ei, fără să stea pe gânduri!” 16:48 Ionel Ganea îl bagă din nou în corzi pe Edi Iordănescu: „Rezultatele nu-l recomandă, e cel mai slab antrenor”. Ce selecţioner propune „Ganezul” la naţionala României
Pe același subiect
Atletism • 4 ian., 16:13
S-a stins cel mai mare triplu-saltist, vânzător de pizza. A vrut să-și vândă medaliile olimpice!
30 de ani de la recordul lui Mike Powell
Atletism • 30 aug., 14:09
30 de ani de la zborul lui Mike Powell de 8.95m!!! ”Măiculiță, cred că trece peste groapă!”
Maria Vicente e campioana Spaniei la pentatlon. Ar fi vrut și la săritura în lungime...
Atletism • 21 feb., 16:04
VIDEO incredibil! I-au șters o posibilă medalie de aur cu ”teul”. Au crezut că săritura nu e bună, au nivelat nisipul!!!
Close