Închide meniul

VIDEO! A ratat ”Mondialele” pentru că talpa a fost prea înaltă!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 7 iulie 2022, 13:39

Reclamă
VIDEO! A ratat ”Mondialele” pentru că talpa a fost prea înaltă!!!

Yulimar Rojas nu va putea concura la Eugene, unde spera să devină prima femeie cu medalie de aur, în aer liber, la săritura în lungime și la triplu-salt / Profimediaimages

Yulimar Rojas, campioana mondială și olimpică la triplu-salt, a ratat participarea la World Athletics Championship de la Eugene, Oregon, SUA, după ce a folosit la săritura în lungime pantofii de sport de la proba favorită, cu… cinci milimetri mai groși!!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yulimar Rojas, ”regina” de la triplu-salt, intenționa, la ”Mondialele” de la Eugene, să devină prima sportivă ce termină pe primul loc la săritura în lungime, dar și la triplu-salt, în aer liber, aceasta perfomanță fiiind atinsă, până în prezent, doar în sală. A stabilit un nou record național, cu 6,93m (pe 8 iunie), a îndeplinit baremul, dar n-a primit permisiunea de a ajunge în Statele Unite, pentru că a concurat cu pantofii de sport de la triplu-salt la săritura în lungime!

Conform regulamentelor, talpa de la triplu-salt are înălțimea de 25 de milimetri, dar ea a sărit cu ei și la lungime, unde înălțimea permisă este de doar 20 de milimetri!!!

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit”
Citește și