Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Visul unei campioane! Suspendată 4 ani, Andreea Ogrăzeanu și-a anunțat revenirea. Obiectiv măreț: ”Vreau să văd Parisul!”

Silviu Corneanu Publicat: 12 iunie 2021, 10:52

Reclamă
Visul unei campioane! Suspendată 4 ani, Andreea Ogrăzeanu și-a anunțat revenirea. Obiectiv măreț: ”Vreau să văd Parisul!”

AS.ro

Visul unei campioane! Andreea Ogrăzeanu visează la Jocurile Olimpice

Visul unei campioane. Andreea visează să participe la o nouă Olimpiadă, după cea din 2012. Ogrăzeanu speră să poată concura la Paris, în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fac un antrenament pe zi, îmi ajunge. Nu mai vreau să bag cărbuni de două antrenamente. Al doilea poate doar la sală puțin, ceva ușor. Nu mă mai opresc până la Olimpiadă. Vreau să văd Parisul”, a anunțat Andreea Ogrăzeanu.

Visul unei campioane

Ogrăzeanu a fost în depresie după ce a fost suspendată pentru dopaj. Andreea s-a reapucat de atletism și visează să stabilească din nou recordul național.

Am trecut peste și vreau să-mi continui viața. M-am gândit un an de zile. Am fost în depresie, nu voiam să mai aud de atletism. A fost depresie. După am zis că nu pot să rămân în bula asta, trebuie să fac ceva.

Când am reînceput pregătirea, nu mai știam să alerg. Mi se părea că sunt pe altă planetă, nu făcusem 18 ani de sport. Am început cu răbdare.

Reclamă
Reclamă 4

Altfel nu poți, după 4 ani de zile. Obiectivul este recordul național și să fiu sănătoasă. Am un an de zile la dispoziție să mă pregătesc. Momentan sunt la 40% din capacitate”, a mai spus Ogrăzeanu.

Andreea Ogrăzeanu se va legitima la CSM Alexandria

Refuzată de cluburile din București, pe motiv că este bătrână, Ogrăzeanu nu se lasă. Ajunsă la 31 de ani, atleta vrea să arate că încă mai poate.

Pentru cluburile bucureștene sunt bătrână, așa mi s-a zis :). Îmi trebuie un club. L-am și găsit. O să mă legitimez la Alexandria. Trebuie să am susținere de undeva, nu pot de una singură.

Reclamă

Au înaintat actele să facă secția de atletism și o să semnez, cel mai probabil. După ce m-am retras i-am lăsat locul lui Baboi. Eu nu mă consideră bătrână, așa consideră unii, eu nu mă simt”, susține Andreea Ogrăzeanu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și