Închide meniul
Video

Cea mai talentată junioară din Europa la patinaj e româncă, dar concurează pentru Turcia! Ana Zorojanu, cu ochii pe Dancing on Ice – Vis în Doi. Supershow-ul începe sâmbătă, la Antena 1, de la ora 20:00

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2022, 9:11

Ana Zorojanu este cea mai talentată patinatoare de 8 ani din Europa

AS.ro

Micuța are 8 ani și este prima în Europa la vârsta ei. Fetița care concurează pentru Turcia s-a întrecut și cu fete cu 4 ani mai mari decât ea. „Nu te gândești la ele, e cam la fel„, a transmis Ana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Zorojanu face spectacol pe gheață

(Reporter: Care e visul suprem?) Să fiu cea mai bună!„, a reacționat Ana Zorojanu. Ea este campioana Turciei la o categorie superioară cu doi ani vârstei ei. Micuța face patinaj de la 4 ani, locuiește în Ankara cu tatăl ei, dar se antrenează și în România la mall și la patinoarul din Otopeni.

(Reporter: Cât timp stai în Turcia?) O lună, de obicei. Apoi vin aici cam tot o lună. La Jocurile Olimpice mi-ar plăcea să particip și pentru România„, a ținut să transmită tânăra patinatoare.

Turcia îi asigură Anei deplasările, patinoarul și antrenorul. „Este cel mai bun produs al României. Ar fi și păcat să pierdem astfel de copii„, a declarat antrenorul Monalisa Prodea.

Ana Zorojanu va sta cu ochii pe Dancing on Ice – Vis în Doi, supershow-ul începe pe 5 martie, la Antena 1, de la ora 20:00.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și