Închide meniul
Video

Chef Nicolai Tand îi umflă cu gogoşi pe rivalii de la Dancing on Ice – Vis în Doi, ca să-i învingă pe gheaţă! Supershow-ul începe pe 5 martie, la Antena 1, de la ora 20:00!

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2022, 21:19 / Actualizat: 25 martie 2023, 13:31

Chef Nicolai Tand, gata să facă show la Dancing on Ice - Vis în Doi

Captură Antena Sport

  • Chef Nicolai Tand, la Dancing on Ice – Vis în Doi!
  • Chef Nicolai Tand le dă gogoşi adversarilor

Chef Nicolai Tand vrea să facă senzaţie şi pe gheața de la Dancing on Ice – Vis în Doi. Supershow-ul fenomen va începe pe 5 martie, la Antena 1, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniela Niţă e partenera lui Chef Nicolai Tand, la Dancing on ice – Vis în Doi. Visul pentru care luptă antrenoarea de patinaj, Daniela, e să revină în ţară, dupa ani departe de casă, dar şi să-l poată ajuta pe fiul ei de 6 ani să se ţină de tenis!
După o lună de antrenamente, Tand îşi dă notă de trecere pe gheaţă!

De unde am început? De la zero, sub zero! La 5, 6 pentru mine e foarte bine„, a spus Chef Nicolai Tand. „A plecat de la minus! Eu i-aş da un 6 jumate – 7!”, l-a completat Daniela Niţă.

Reclamă

Chef Nicolai Tand, la Dancing on Ice – Vis în Doi!

Ca să le ia faţa pe gheaţă, Chef Nicolai Tand îi umflă cu gogoşi pe rivalii de la Dancing On Ice – Vis în Doi, show-ul care începe pe 5 martie la Antena 1, de la ora 20:00.

Aduc gogoşi şi îmi place să aduc plăcere, bucurie oamenilor prin mâncare„, a mai spus Chef Nicolai Tand. „În fiecare zi vine cu gogoşi„, spune şi Daniela.

Reclamă

Chef Nicolai a avut şi probleme la antrenamentele pe gheaţă.

„La un moment dat m-a luat cu ameţeli. Două zile n-am făcut antrenament deloc„, a mai spus Chef Nicolai Tand.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Chef Nicolai Tand caută bucătarul şef din vestiarul României
Suporter.as.ro • 29 mai, 20:53
Chef Nicolai Tand caută bucătarul şef din vestiarul României: „Stanciule, bade, poţi mai mult!”
Să-i mâncăm pe kosovari!
Suporter.as.ro • 19 mai, 20:24
Să-i mâncăm pe kosovari! Înainte de meciul naţionalei cu Kosovo, Chef Nicolai Tand a gătit pentru tricolori
Suporter.as.ro • 17 nov., 21:40
Chef Nicolai Tand va fi şef de galerie pentru Ianis Hagi şi Stanciu în drumul spre EURO! Le-a promis o masă dacă se califică la Campionatul European
Sore și Grațiano, la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 21 apr., 20:39
Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 13 apr., 21:30
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1