Video

Chef Nicolai Tand îi umflă cu gogoşi pe rivalii de la Dancing on Ice – Vis în Doi, ca să-i învingă pe gheaţă! Supershow-ul începe pe 5 martie, la Antena 1, de la ora 20:00!

De Antena Sport
Publicat: 23 februarie 2022, 21:19

Chef Nicolai Tand vrea să facă senzaţie şi pe gheaţa de la Dancing on Ice - Vis în Doi. Supershow-ul fenomen va începe pe 5 martie, la Antena 1, de la ora 20:00.

Reclamă

Captură Antena Sport

Daniela Niţă e partenera lui Chef Nicolai Tand, la Dancing on ice – Vis în Doi. Visul pentru care luptă antrenoarea de patinaj, Daniela, e să revină în ţară, dupa ani departe de casă, dar şi să-l poată ajuta pe fiul ei de 6 ani să se ţină de tenis!
După o lună de antrenamente, Tand îşi dă notă de trecere pe gheaţă!

Reclamă

De unde am început? De la zero, sub zero! La 5, 6 pentru mine e foarte bine„, a spus Chef Nicolai Tand. „A plecat de la minus! Eu i-aş da un 6 jumate – 7!”, l-a completat Daniela Niţă.

Chef Nicolai Tand, la Dancing on Ice – Vis în Doi!

Ca să le ia faţa pe gheaţă, Chef Nicolai Tand îi umflă cu gogoşi pe rivalii de la Dancing On Ice – Vis în Doi, show-ul care începe pe 5 martie la Antena 1, de la ora 20:00.

Aduc gogoşi şi îmi place să aduc plăcere, bucurie oamenilor prin mâncare„, a mai spus Chef Nicolai Tand. „În fiecare zi vine cu gogoşi„, spune şi Daniela.

Chef Nicolai a avut şi probleme la antrenamentele pe gheaţă.

„La un moment dat m-a luat cu ameţeli. Două zile n-am făcut antrenament deloc„, a mai spus Chef Nicolai Tand.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
21:05 VideoBucurie mare în tribune! O fetiță de câțiva ani le-a atras atentia tuturor la un meci de baseball 20:37 VideoOctavian Popescu, promisiune uriaşă: „O să am timp pentru BAC şi sper să îl iau. Dacă nu era importantă şcoala, nu mai stăteam să termin toate clasele!” EXCLUSIV 20:32 FotoO tânără de 23 de ani, ucisă cu bestialitate de fostul iubit. A fost înjunghiată de 30 de ori 19:34 EXCLUSIVAdrian Mutu, prima reacţie după ce Rapid a rămas cu interdicţia la transferuri: „Am primit asigurări că totul se va rezolva!” 19:24 La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech, din turul trei de la Wimbledon 2022 19:07 VideoIlie Dumitrescu şi Bogdan Stelea, dialog de senzaţie! Hohote de râs: „Ti-am dat vreun gol?!” / „Mi-ai dat două! V-am bătut!” 19:01 Jurgen Klopp, reacție genială după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool: „Cei mai buni ani acum urmează!” 18:31 NEWS ALERTAlexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping 18:23 NEWS ALERTMohamed Salah și-a prelungit oficial contractul cu Liverpool! Anunțul momentului în fotbalul mondial 17:56 OFICIAL | Richarlison a semnat cu Tottenham. Suma colosală plătită de londonezi în schimbul său
Pe același subiect
Sore și Grațiano, la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 21 apr., 20:39
Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 13 apr., 21:30
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Sore
Extra • 8 apr., 20:49
Sore a fost Crăiasa Zăpezii la Dancing on ICE – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen continuă sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Close