Închide meniul
Video

Fostul mare hocheist Ervin Moldovan şi-a găsit o nouă pasiune la Miercurea Ciuc! Îi învaţă pe copii tainele patinajului. Dancing on Ice – Vis în Doi este sâmbătă, la Antena 1, de la ora 20:00

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2022, 0:11

Ervin Moldovan îi învaţă pe copii tainele patinajului

AS.ro

  • Ervin Moldovan îi învaţă pe copiii din Miercurea Ciuc tainele patinajului
  • Mega show-ul continuă sâmbătă la Antena 1, de la ora 20:00

Un fost mare hocheist al României, Ervin Moldovan, s-a făcut profesor de sport şi ţine orele de la şcoala din Miercurea Ciuc, pe gheaţă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ervin Moldovan îi învaţă pe copii tainele patinajului

Copiii învaţă să patineze până la clasa a doua. La noi, iernile sunt mai lungi, avem zăpadă, avem gheaţă„, a precizat Evin Moldovan pentru AS.ro.

Patinajul e un sport mai scump, astfel că cei mai mulţi dintre copii ajung la hochei. Toate cuplurile de la Dancing on Ice – Vis în Doi, super-show-ul care e pe Antena 1, sâmbătă, de la ora 20:00, vor să ajute patinajul românesc să renască. La seniori, România nu mai are patinatori.

Reclamă

Sunt singur, singurul patinator al României la categoria seniori la băieţi. Când sunt pe gheaţă, sunt îndrăgostit. Simt că e a mea!„, a precizat Dorian Kecskes.

Dar sunt copii de viitor care vin din spate. George are 10 ani, face patinaj de 4 şi visează să ajungă, într-o zi, la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Dimineaţa mă trezesc la 5:30 şi vin la antrenament de la ora 6 pana la 7 jumate„, a spus George Assy.

Ruby, moment de europene la Dancing on Ice – Vis în doi

Ruby și partenerul Zsolt Kerekes au oferit la Dancing on Ice – Vis în doi un număr demn de europenele de patinaj. Ruby a luat zeci de căzături până să-i iasă dansul pe gheață.

Am dat cu fundul de pământ! Nu știu dacă să strig ajutor sau mai vreau! Mi-a rupt spatele, deci, am ajuns în spital! Mi-a fost și rușine să fiu în salvare”, a spus Ruby.

Reclamă 4 / 0/3

Mega show-ul Dancing on Ice – VIS în doi continuă sâmbătă la Antena 1, de la ora 20:00!

Important nu e de câte ori cazi, important e de câte ori te ridici„, a încheiat Ruby.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nemţoaica Julia Sauter e gata să concureze pentru România la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 9 dec., 9:01
Nemţoaica Julia Sauter e gata să concureze pentru România la Jocurile Olimpice. Patinatoarea, „cucerită” de papanaşi şi sarmale
Naționala României de hochei rămâne în Divizia A, după rezultatele obținute
Extra • 5 mai, 20:40
Naționala României de hochei rămâne în Divizia I, Grupa A! Coreea de Sud a învins Lituania, scor 2-1, și i-a ajutat pe „tricolori”
Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale
Extra • 5 mai, 17:03
Moment incredibil în România – Polonia! Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale
România – Polonia, 14:30, LIVE VIDEO
Alte sporturi • 5 mai, 14:20
România – Polonia 2-6! Tricolorii au pierdut ultimul meci de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY
Toate calculele înaintea meciului România - Polonia (vineri, 14:30)
Alte sporturi • 4 mai, 14:13
Toate calculele înaintea meciului România – Polonia (azi, 14:30). Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A e exclusiv în AntenaPLAY