Închide meniul
Video

Oase e gata să dea pe spate juriul la Dancing on Ice – Vis în doi: ”M-am gândit la toate!” Campionul la kendama e pregătit pentru show-ul care va începe în curând la Antena 1

Publicat: 10 februarie 2022, 20:27

Reclamă

Oase e gata să dea pe spate juriul la Dancing on Ice – Vis în doi

Antena Sport

Oase e gata să dea pe spate juriul la Dancing on Ice – Vis în doi

Chiar dacă e începător pe patine, Oase e gata de spectacol. Supershow-ul va fi în curând la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț s-a ales cu porecla Oase, pentru că la breakdance își lasă mască prietenii cu mobilitatea sa. El e convins că dansul îl va ajută și pe gheață.

”Pentru că înțeleg ritmul, înțeleg niște rotații, niște piruete… Am un mic avantaj. Sunt la modul: ”Băi, da!” O să învăț să patinez și o să fie foarte mișto!”, a declarat Oase.

Totuși, Oase va dansa pentru prima oară pe patine la Dancing On Ice – Vis în doi – show-ul care vine pentru prima oară în România și va fi în curând la Antena 1.

”Primele mele 10 minute pe gheață au fost primele mele 10 minute de căzături. Totul este foarte riscant! Dacă ai aterizat greșit.. gheața este gheață!”, spune Oase.

Reclamă
Reclamă 4

Oase, accident în Asia Express

Oase nu uită că și-a rupt oasele într-un accident nefericit din Asia Express. Nu vrea s-o pățească și pe gheață. El este unii din așii kendama din România și a fost și la mondial în Japonia.

”Să știi că m-am gândit și la kendama să fac pe gheață.. M-am gândit și la breakdance. Mă gândesc la toate tâmpeniile posibile!”, s-a amuzat Oase.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și