Video

Oase e gata să dea pe spate juriul la Dancing on Ice – Vis în doi: ”M-am gândit la toate!” Campionul la kendama e pregătit pentru show-ul care va începe în curând la Antena 1

Publicat: 10 februarie 2022, 20:27

As la breakdance și campion la kendama, Oase e gata să dea pe spate juriul și la Dancing On Ice - Vis în Doi! 

Reclamă

Antena Sport

Oase e gata să dea pe spate juriul la Dancing on Ice – Vis în doi

Chiar dacă e începător pe patine, Oase e gata de spectacol. Supershow-ul va fi în curând la Antena 1.

Reclamă

Ionuț s-a ales cu porecla Oase, pentru că la breakdance își lasă mască prietenii cu mobilitatea sa. El e convins că dansul îl va ajută și pe gheață.

”Pentru că înțeleg ritmul, înțeleg niște rotații, niște piruete… Am un mic avantaj. Sunt la modul: ”Băi, da!” O să învăț să patinez și o să fie foarte mișto!”, a declarat Oase.

Totuși, Oase va dansa pentru prima oară pe patine la Dancing On Ice – Vis în doi – show-ul care vine pentru prima oară în România și va fi în curând la Antena 1.

”Primele mele 10 minute pe gheață au fost primele mele 10 minute de căzături. Totul este foarte riscant! Dacă ai aterizat greșit.. gheața este gheață!”, spune Oase.

Citește și:

Oase, accident în Asia Express

Oase nu uită că și-a rupt oasele într-un accident nefericit din Asia Express. Nu vrea s-o pățească și pe gheață. El este unii din așii kendama din România și a fost și la mondial în Japonia.

”Să știi că m-am gândit și la kendama să fac pe gheață.. M-am gândit și la breakdance. Mă gândesc la toate tâmpeniile posibile!”, s-a amuzat Oase.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
23:20 Marius Șumudică vine cu soluția salvatoare pentru Adrian Mutu după Rapid – Slavia Praga 1-7: ”Pe Alibec îl luam primul!” 23:05 Silviu Lung Jr., răspuns după interesul din partea campioanei CFR Cluj: „Asta e prioritar pentru mine” 22:51 Andrei Burcă are un mare regret după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Am ratat prea mult!” Fundașul e deja cu gândul la retur: ”Își vor da viața!” 22:30 FotoFiica miliardarului Ion Ţiriac surprinde: „Construieşte-te prin rău!”. Ioana Natalia este moştenitoarea unui adevărat imperiu financiar 22:19 Ilie Dumitrescu, verdict categoric după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Lipsește ritmul! E o chestiune de timp!” 22:18 Simona Halep a aflat pe cine ar putea întâlni în finala Wimbledon. Tatjana Maria şi Ons Jabeur s-au calificat în semifinale 21:55 Marius Șumudică, un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7: ”Trezirea! Vor avea viață grea și să intre în play-off!” 21:34 Marius Şumudică, reacţie furibundă după Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Armenilor le trebuia paşaport ca să treacă de centrul terenului”. Ce a spus despre Dan Petrescu 21:32 Rapid – Slavia Praga 1-7! Dezastru pentru jucătorii lui Adi Mutu, în ultimul amical. S-au făcut de râs în Austria! 21:17 Cristi Balaj, explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Neinspirație, ghinion, neșansă!” Ardelenii s-au plâns de arbitraj: ”L-a lovit în cap!”
Pe același subiect
Jean Gavril și Ana Maria Ion, în finala Dancing on Ice Vis în Doi
Extra • 24 apr., 20:28
Fanii au decis! Jean Gavril și Ana Maria Ion au castigat finala show-ului fenomen Dancing On Ice- Vis în Doi
Sore și Grațiano, la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 21 apr., 20:39
Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 13 apr., 21:30
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Close