Închide meniul
Foto

Anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Câţi bani a făcut latifundiarul din Pipera numai din vânzarea de terenuri

Antena Sport Publicat: 5 august 2022, 14:57

Gigi Becali

Anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Câţi bani a făcut latifundiarul din Pipera numai din vânzarea de terenuri

Gigi Becali are o avere uriaşă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali are o avere uriaşă
  • Anunţul momentului făcut de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a făcut anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Fostul preşedinte al LPF a oferit detalii despre câţi bani a adunat patronul lui FCSB din vânzarea de terenuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir este un apropiat al omului de afaceri. Chiar şi el a cumpărat un teren de la Gigi Becali şi construieşte mai multe blocuri în zona de nord a Capitalei. Este vecin de şantier cu fiica latifundiarului din Pipera, Alexandra Becali.

Dumitru Dragomir, anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimată la 350-450 de milioane de euro. Totuşi, Dumitru Dragomir e convins că aceasta este chiar şi mai mare şi că rivalizează cu Ion Ţiriac.

Reclamă

El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele.

Până nu moare, nu va renunța (n.r. la FCSB). El are nevoie de publicitate și face marketingul ca nimeni altcineva„, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro, potrivit Profit.ro.

Gigi Becali a vândut, în ultima perioadă, mai multe terenuri în Pipera. Peste 55 de milioane de euro a adunat Gigi Becali din acestei tranzacții, potrivit sursei citate.

Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pandemie terenuri la dublu preț decât era înainte de pandemie. Am vândut în pandemie, am luat 11 milioane (n.r. – euro) bani cash.

Reclamă 4 / 0/3

Omul nu ține cont de pandemie, omul dă când vrea el și cât vrea el. Toată averea, împlinirea asta toată e a Domnului, toate bogățiile. Și el mi-a dat mie și a zis bă, îți dau ție să administrezi. Dacă nu administrezi bine, vai de capul tău”, spunea Gigi Becali, în vara anului trecut, la Antena 3.

Tactica prin care Alexandra Becali se îmbogăţeşte din piaţa imobiliară

Chiar dacă are numai 26 de ani, Alexandra Becali e de neoprit pe piaţa imobiliară şi dă un nou „tun” financiar. Construieşte mai multe blocuri, iar apartamentele construite de firma ei sunt la mare cautare.

Fiica mijlocie a patronului de la FCSB a iniţiat, la finalul anului trecut, trei ansambluri imobiliare învecinate. În total, este vorba de peste 500 de apartamente amplasate în zona coporaţiilor din zona de nord a Capitalei.

Proiectul fiicei lui Gigi Becali prinde „viaţă” chiar lângă cel al lui Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a fost şi cel care a anunţat că apartamentele Alexandrei sunt unicat în România, fiecare având piscina lui.

Alexandra Becali face blocuri lângă mine, la 20 de metri. E o fată harnică, frumoasă şi super-deşteaptă. E singura care se zbate acolo şi e zilnic pe şantier, o văd. Este o fată admirabilă. Gigi a ştiut să-şi educe copiii bine de tot.

Părerea mea este că îl depăşeşte pe Gigi Becali din toate punctele de vedere (n.r. dacă va reuşi să facă mai mulţi bani decât tatăl ei). Nu ştiu dacă se va băga în fotbal. Vine în fiecare zi la şantier, vorbeşte şi cu mine. E educată extraordinar, nu mă aşteptam ca Gigi Becali să dea o astfel de educaţie copiilor săi„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”