Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita lui Daniel Mândroiu. Tânăra îşi etalează formele voluptuoase în ipostaze fierbinţi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2024, 14:39 / Actualizat: 15 august 2024, 15:46

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita lui Daniel Mândroiu. Tânăra îşi etalează formele voluptuoase în ipostaze fierbinţi

Cât de frumoasă este iubita lui Daniel Mândroiu

Instagram Daniel Mândroiu

Cât de frumoasă este iubita lui Daniel Mândroiu. Acesta este omul pe care Gigi Becali vrea să îl aducă la FCSB în locul lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Daniel Mândroiu la FCSB ar putea să aducă la pachet şi o adevărată bombă sexy. Mijlocaşul de 25 de ani se iubeşte cu Charleen Murphy, un cunoscut influencer din Irlanda. Charleen Murphy este extrem de frumoasă şi pozează în ipostaze fierbinţi.

Cât de frumoasă este iubita lui Daniel Mândroiu

Cei doi se iubesc de mai mulţi ani, iar anul trecut au făcut o pauză în relaţie. Charleen şi Daniel Mândroiu şi-au reluat relaţia la începutul acestui an. Charleen Murphy are 280 de urmăritori pe reţelele de socializare.

„Numele meu întreg este Charleen Maria Anastasia Murphy. Am 25 de ani și sunt zodia Leu. Am fost un copil foarte rușinos, am plâns în fiecare zi în primii doi ani de școală și nu aveam deloc încredere în mine. Mergeam la aniversări, dar mă emoționam foarte tare și lăsam cadoul la ușă, iar apoi plecam.

L-am cunoscut pe iubitul meu Dano când aveam 21 de ani și am avut o relație la distanță timp de un an și jumătate. Când eram mică voiam să fiu cântăreață, iubesc muzica și îmi doresc să scot o melodie cândva„, scria Charleen, în trecut, pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB pentru a-l înlocui pe Darius Olaru. Gigi Becali a anunţat că Olaru este aproape de pleca de la FCSB. Transferul se poate oficializa doar după dubla cu Lask Linz.

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Darius Olaru. Acesta este Daniel Mândroiu, un mijlocaş ofensiv de 25 de ani, scrie gsp.ro. Mândroiu este liber de contract după ce s-a despărţit de Lincoln City, echipă din Liga 3 din Anglia.

Mândroiu s-a născut la Dublin, din tată român şi mamă irlandeză. În sezonul, Mândroiu a marcat 8 goluri pentru Lincoln City şi a dat şi şase pase decisive. În cariera sa, Mândroiu a mai jucat la St. Kevins Boys (Irlanda), Brighton U18, Brighton U23 (Anglia), Bohemians (Irlanda) și Shamrock Rovers (Irlanda).

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:26

„A terminat benzina” Adrian Mutu, verdict despre un jucător important al FCSB-ului: „Prea puţin”

15:46

Ce a făcut Lamine Yamal după ce a aflat că tatăl său a fost înjunghiat! Decizia luată de starul de la Barcelona

15:31

Raul Rusescu, semnal de alarmă pentru CFR Cluj înainte de returul cu Maccabi Petach Tikva: „Ar fi un dezastru!”

14:44

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid! Spaniolii au făcut anunțul pe care românul nu dorea să îl audă

14:11

Ofertă de ultimă oră pentru Florin Niţă: „Va deveni clar în zilele următoare”

14:07

PAOK – Panserraikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul meciurilor transmise din Super Liga Greciei, în perioada 17-18 august

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și