Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Mihai Stoichiţă. Imagini rare cu „Smântânica”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 noiembrie 2023, 18:47

Reclamă
Cât de frumoasă este unica fiică a lui Mihai Stoichiţă. Imagini rare cu „Smântânica”

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă, în timpul unui meci/ Hepta

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic din cadrul FRF are cu ce se mândri. Andreea, unica sa fiică, studiază în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Mihai Stoichiţă îl ştie toată ţara, însă puţină lume ştie cum arată superba sa fiică. Andreea Stoichiţă (26 de ani) este o persoană care stă departe de spaţiul public, însă este extrem de frumoasă.

Cât de frumoasă este unica fiică a lui Mihai Stoichiţă

Conform informaţiilor de pe reţelele de socializare, Andreea Stoichiţă locuieşte în Rotterdam, iar în 2020 a început studiile la Rotterdam School of Management. (VEZI IMAGINI RARE CU UNICA FIICĂ A LUI MIHAI STOICHIŢĂ)

Mihai Stoichiţă, pe vremea când antren Steaua, o lua pe fiica sa la meciuri. A renunţat la acest obieci în momentul în care tatăl său era înjurat de suporteri. În trecut, chiar Mihai Stoichiţă a vorbit despre acest aspect.

„Am dus-o pe fiica mea la un meci pe stadion și nu a fost o idee bună. De ce? Pentru că suporterii m-au înjurat, iar ea s-a supărat foarte tare. Fiica mea iese la plimbare când eu am meci. A suferit mult când am fost înjurat. Asta e! Sunt probleme care se rezolvă în familie. Ea e un copil nevinovat, are alte orizonturi. Fiica mea a plecat șocată din Ghencea pentru că fanii mă înjurau”, spunea Mihai Stoichiţă în trecut, conform prosport.ro, despre fiica sa pe care o alinta „Smântânica”.

Reclamă
Reclamă

Chiar şi soţia lui Mihai Stoichiţă a vorbit, în trecut, despre faptul că Andreea a renunţat să se mai uite la meciuri ca să nu audă cum este înjurat tatăl său.

Fata nu se mai uită la meciuri, de când tatăl ei este înjurat! Nu suportă. E foarte afectată. E dorința ei, care a devenit un fel de superstiție. Când începe meciul, îmi zice: «Mami, hai să mergem»! Așa că fugim de-acasa, pe străzi, cu mașina, când joacă Steaua, sau mergem în parc! De e ploaie, de e vânt, noi mergem cu «Pluto», câinele-lup pe care-l avem, la aer. «Smântânica» îl iubește foarte mult pe Mihai, il divinizează. Pentru ea, e cel mai frumos, cel mai bun și nu înțelege de ce are dușmani. Mihai a și fost plecat multă vreme de lângă ea. «Smântânica» s-a născut pe 7 iunie, în 1997, an în care Steaua a luat și Cupa, și campionatul”, a spus şi Cornelia Stoichiţă în trecut, conform libertatea.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și